Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat. Cum au sărbătorit cei doi relația: el a făcut primul pas

Publicat pe

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat. După ce săptămânile trecute ajunseseră la capătul relației și la divorț, cei doi sunt din nou împreună. Pare că nu pot sta prea mult timp unul fără altul și recent au ieșit în oraș. 

Ilie Năstase a făcut primul pas și a scos-o pe Ioana în oraș. De câteva săptămâni, ea nu mai locuiește la vila lui, ba chiar și-a luat bagajele și se mutase la apartamentul ei închiriat. Erau la sfârșitul relației și o luaseră pe drumuri separate.

Iată că fostul sportiv nu a putut sta departe de bruneta lui, de Ioana, și a invitat-o în oraș. Conform Spynews, Ilie Năstase a dus-o pe Ioana la o terasă de fiţe din Capitală. Ea a fost mai împăciuitoare și l-a lăsat pe „Nasty' să o sărute. Fericit, Ilie Năstase a sărbătorit momentul cu câteva pahare de vin roşu, în timp ce Ioana s-a limitat să bea doar o cafea. Din oraş, cei doi „porumbei' s-au urcat într-un taxi şi s-au îndreptat spre locuinţa lui „Nasty'. Fostul sportiv și-a luat un mic bagaj, iar de acolo s-au îndreptat amândoi spre apartamentul ei.

Se pare că Ioana nu mai vrea să locuiască momentan în vila lui Ilie Năstase. De fapt, ea ar renova dormitorul și livingul din locuință, scrie Click. Ar vrea să ducă chiar și preotul pentru a sfinți casa.

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat. Cum au sărbătorit cei doi relația: el a făcut primul pasIlie Năstase și Ioana s-au împăcat. Cum au sărbătorit cei doi relația: el a făcut primul pas

Ioana Simion îi bate obrazul lui Ilie Năstase: „Fostul soţ îmi cumpăra mereu genţi, diamante şi maşini!'

Ioana Simion, actuala soţie a lui Ilie Năstase, a luat foc atunci când a auzit că mariajul cu marele tenismen i-a completat colecţia de genţi şi haine de lux. Bruneta clarifică faptul că Ilie i-ar face cadouri frumoase doar dacă ea i-ar cere asta, iar acest lucru nu îi stă în caracter. În plus, Ioana Simion are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soţ, menţionând că în cei 22 de ani de căsnicie, bărbatul i-a cumpărat, de fapt, genţile, hainele şi diamantele pe care le afişează acum şi nu Ilie Năstase.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter