E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat: ”Te plătește și acum pentru treabă?”

Publicat pe

Războiul dintre Andreea Antonescu și George Burcea nu pare să se fi terminat nici pe departe. Cu toate că artista are o relație nouă și se declară extrem de fericită, Andreea Antonescu, prietena ei, pare că îi ține locul în lupta cu actorul. De data aceasta, de la Ferma, războiul s-a mutat pe internet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva ore, pe social media, un tânăr care a lucrat cu artista Andreea Antonescu a scris un mesaj, în timp ce se uita la show-ul Ferma de la Pro TV:

 'Fără nici cea mai mică urmă de subiectivitate, și cine mă cunoaște chiar știe la ce mă refer, dar în acest context, like Andreea Antonescu și dislike George Burcea'.

E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat: 'Te plătește și acum pentru treabă?'E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat: 'Te plătește și acum pentru treabă?'

Replica a venit rapid din partea lui George Burcea: 'Domnul Edi, hai să nu ne c***m pe noi, te rog. Tot persoana X te plătește și acum pentru treabă?'

Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat deja împreună, după ce s-au îndrăgostit la Ferma? Detaliul care i-a dat de gol

Actorul a făcut dezvăluiri în timpul emisiunii despre Andreea Bălan

Actorul George Burcea, concurent în emisiunea Ferma, a făcut dezvăluiri din căsnicia cu artista Andreea Bălan, alături de care are și doi copii superbi.

Relația dintre cei doi nu mai este una bună, însă de dragul celor mici trebuie să 'funcționeze'. În show, George Burcea a pornit o discuție despre Andreea Bălan, în condițiile în care el avea o dispută cu Andreea Antonescu.

George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma: „O frustrare, pe motive de 2 lei'

„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r.) Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici', a spus George Burcea.

'Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață', a completat și Mihaela Rădulescu.

George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma: „Toate injuriile…’

„Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei', a mărturisit George Burcea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter