George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma: „O frustrare, pe motive de 2 lei”

Publicat pe

George Burcea și Andreea Antonescu sunt protagoniștii unui nou scandal la Ferma. De data aceasta, cei doi s-au certat pe imunitate și pe nominalizări. Au avut loc discuții încinse, care s-au lăsat cu reproșuri și cuvinte grele pe care cei doi concurenți și le-au aruncat unul altuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tensiunea dintre George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, și Andreea Antonescu, prietenă bună a cântăreței, este destul de mare, motiv pentru care apar mereu discuții în contradictoriu între ei.

Andreea Antonescu, pusă la zid de concurenții Ferma: „E cea mai falsă persoană, fără supărare'

George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma: „O frustrare, pe motive de 2 lei'George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma: „O frustrare, pe motive de 2 lei'

George Burcea și Andreea Antonescu, un nou schimb de replici 

Un nou scandal are loc între George Burcea și Andreea Antonescu. De data aceasta, cei doi concurenți s-au nominalizat reciproc, în momentul în care au fost întrebați cine nu merită imunitate. Pe lângă acest lucru, Geroge și Andreea nu s-au putut opri la discuțiile din cadrul emisiunii și au început să își arunce tot felul de cuvinte dure. 

George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma: „Toate injuriile…'

„Această imunitate nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu și spun acest lucru pentru că este venită mai nouă în Fermă, mi se pare că noi avem mai mult timp în care ne-am luptat aici. Mihaela, sunt sigur că sunt eu (persoana despre care Andreea Antonescu a vorbit că nu merita imunitatea). Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările. Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?' a spus George Burcea.

Andreea Antonescu s-a apărat, susținând că și el el a nominalizat-o cu zâmbetul pe buze. 

Andreea Antonescu, atac la adresa lui George Burcea la Ferma. Motivul divorțului dintre cei doi: 'S-au despărțit strict pe probleme de droguri'

„Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de 2 lei, o anumită ranchiună în suflet…a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele. Pot să fiu și ea rea, dacă vreau' a spus și Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma: „Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea”

Andreea Antonescu a precizat că a fost conștientă încă de la început de situația în care va fi poziționată, însă ea nu poate decât să fie de partea Andreei Bălan. Va păstra o relație de colegialitate cu George Burcea și nu va ezita să-i ceară ajutorul la Ferma, în cazul în care situația o va cere. În rest, nu se pune problema de o relație de prietenie.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie', a spus Andreea Antonescu.

Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară:’Nu așa ar trebui să se comporte un tată’

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter