Andreea Antonescu, atac la adresa lui George Burcea la Ferma. Motivul divorțului dintre cei doi: ”S-au despărțit strict pe probleme de droguri”

Publicat pe

Andreea Antonescu a intrat la Ferma, iar acolo a vorbit și despre motivul divorțului Andreei Bălan de George Burcea. Jumătatea trupei Andre nu s-a putut abține și l-a atacat subtil pe fostul soț al colegei sale de trupă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au fost niciodată cele mai bune prietene, însă faptul că au lucrat atâția ani împreună și au împărțit aceeași scenă, cele două s-au susținut necondiționat. Andreea Antonescu a intrat la Ferma, unde și George Burcea, bărbatul cu care Andreea Bălan se află în plin proces de divorț, participă.

Fără prea multe ocolișuri, vedeta a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care cei doi au divorțat. Andreea Antonescu susține că divorțul Andreei Bălan de George Burcea a fost strict din cauza drogurilor. Mai mult artista sare în apărarea colegei sale și susține că aceasta încearcă să se descurce singură cu doi copii și că îi este destul de greu să fie mamă singură.

Citește și: Nu s-a mai putut abține! Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint: 'Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo'

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.', a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă.

Artista nu s-a putut abține și l-a atacat subtil pe George Burcea. Andreea Antonescu a declarat că actorul se află acum în cel mai înalt punct al carierei sale, drept urmare divorțul i-a adus multe beneficii și vizibilitate.

Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară: 'Nu așa ar trebui să se comporte un tată'

Andreea Antonescu, atac la adresa lui George Burcea la Ferma. Motivul divorțului dintre cei doi: 'S-au despărțit strict pe probleme de droguri'Andreea Antonescu, atac la adresa lui George Burcea la Ferma. Motivul divorțului dintre cei doi: 'S-au despărțit strict pe probleme de droguri'

Andreea Antonescu a intrat la Ferma, unde e și George Burcea concurent

Andreea Antonescu este noua concurentă de la Ferma! Vedeta recent intrată în concurs este față în față cu George Burcea, care se află în plin proces de divorț de prietena ei, Andreea Bălan.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie', a spus Andreea Antonescu pentru Click!.

Citește și: Viața ei e complicată, dar îi face față cu brio! Andreea Antonescu: „Mă simt o femeie împăcată cu mine însămi, împlinită, fericită”/ EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter