Nu s-a mai putut abține! Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint: ”Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo”

Publicat pe

George Burcea continuă seria declarațiilor despre Andreea Bălan, iar de data aceasta l-a adus în discuție și pe Tiberiu Argint, noul iubit al vedetei. Dacă până acum actorul nu a spus nimic despre relația mamei copiilor lui, acum a discutat și acest aspect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Participarea lui George Burcea la Ferma a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar și pe fosta lui soție. Actorul a declarat că nu a avut încredere în ea să-i spună despre proiectul TV în care este implicat de teama de a nu îi pune bețe în roate. George Burcea i-a ascuns Andreei Bălan că va fi concurent la Ferma și i-a spus că va merge în Bulgaria pentru niște filmări.

Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândea, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc', a declarat actorul în cadrul concursului Ferma. Orășeni vs. săteni'.

Citește și: George Burcea, declarații emoționante despre Andreea Bălan la Ferma. Reacția vedetei, după ce s-a difuzat totul la TV: 'Va exista pentru mine mereu'

Andreea Bălan a fost foarte supărată când a primit o vacanță în Grecia pentru ea și cele două fetițe, însă nu a putut pleca din cauza că George Burcea nu avea acces la telefon și nu a putut să-și dea acordul. Actorul spune ce crede el despre această situație și susține că artista s-a folosit de această vacanță ca un pretext pentru a avea probe în a obține custodia exclusivă a Clarei și a Ellei.

'Nu ne complicăm cu absolut nimic! Nu îmi doresc să mă complic, pentru că eu, ca un tată responsabil și fost soț responsabil ce sunt, am anunțat-o cu cel puțin o lună înainte. Când am anunțat avocații, am anunțat-o și pe ea, și pe mama soacră, și pe bonă, și pe cealaltă bonă. Și pe toată lumea am anunțat că eu voi pleca. Doar că știi care este chestia? Cred că am și scris lucrul ăsta. Sper să-l am scris, pentru că altfel… ea își dorește cu disperare să-mi ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. 'Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde'', a mai spus George Burcea.

Citește și: George Burcea, dezvăluiri neașteptate după despărțirea de Andreea Bălan: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. M-a durut foarte mult”

Nu s-a mai putut abține! Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint: 'Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo'Nu s-a mai putut abține! Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint: 'Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo'

Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint

Actorul este mai hotărât ca niciodată să spună tot ce crede despre situația în care se află cu mama fetițelor sale. George Burcea consideră că Andreea Bălan i-a creionat o imagine greșită în fața oamenilor, după despărțirea neașteptată a lor.

Citește și: Cum comentează Andreea Bălan zvonurile că George Burcea o va acuza de infidelitate, la procesul de divorț: „Noi suntem despărțiți de 8 luni și fiecare este liber să…”

De asemenea, actorul susține că fosta lui soție încearcă să distragă atenția oamenilor de la relația ei care a început la câteva luni după despărțire. George Burcea a mai declarat că Andreea Bălan nu ar fi vrut să se afle că are o relație cu Tiberiu Argint.

Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.

Citește și: Anna Lesko o face praf pe Andreea Bălan și îi ia apărarea lui George Burcea! „Este dezechilibrată mult de tot la nivel emoțional”

Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație? După care a zis: Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi. Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți', a mai declarat fostul partener al Andreei Bălan în cadrul emisiunii Ferma. Orășeni vs. săteni.

Citește și: Câți bani a primit George Burcea să apară în noul sezon Ferma. Bucuria lui i-a stricat planurile Andreei Bălan: „Este imposibil de contactat!”

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter