George Burcea, dezvăluiri neașteptate după despărțirea de Andreea Bălan: "A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. M-a durut foarte mult"

Publicat pe

George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin proces de divorț, iar de la anunțul despărțirii și până la acest moment actorul a evitat să facă multe declarații. De data aceasta, George Burcea s-a deschis la Ferma și a făcut câteva dezvăluiri despre mariajul său!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

George Burcea a ales să spună partea lui de adevăr în legătură cu despărțirea de Andreea Bălan și ceea ce s-a întâmplat după anunțul separării.

George Burcea a precizat că a primit o lovitură foarte dură și a suferit mult la început, mai ales că era vorba despre cineva atât de apropiat, mama copiilor lui.

Citește și: S-a aflat cât câștigă Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs!E vorba despre o cifră cu 6 zerouri

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Citește și: Adelina Pestrițu a povestit filmul complet al întâmplărilor, de când a luat COVID-19 și până s-a vindecat:„Acel brăduț mult discutat…'

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine”, a declarat George Burcea la Ferma.

Citește și: După ani de scandaluri la TV și acuzații monstruoase, familia Geambașu a plecat în vacanță cu nepotul:„Clipe de fericire, de normalitate…'

George Burcea: „Acum păstrăm o relație bună pentru copii”

La momentul actual, cei doi ar avea o relație relativ bună, de dragul copiilor. George este lăsat să-și vadă fetițele și chiar să rămână peste noapte, petrecând timp cu mama Andreei Bălan și cu Ella și Clara când Andreea lipsește.

George Burcea, dezvăluiri neașteptate după despărțirea de Andreea Bălan: "A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. M-a durut foarte mult"George Burcea, dezvăluiri neașteptate după despărțirea de Andreea Bălan: "A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. M-a durut foarte mult"

„Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. 

Citește și: Mihaela Rădulescu a atacat-o dur pe Vivana Sposub, la Ferma!„De azi înainte, nu vreau să te mai aud că…'

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc„, a conchis el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter