Mihaela Rădulescu a atacat-o dur pe Vivana Sposub, la Ferma! "De azi înainte, nu vreau să te mai aud că..."

Publicat pe

Mihaela Rădulescu nu se joacă atunci când e vorba de lucruri serioase! După ce a fost protagonista unui moment extrem de pasional alături de George Burcea, Viviana Sposub a intrat în vizorul Mihaelei Rădulescu! Iată ce i-a reproșat vedeta concurentei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu pare să fi avut ceva de împărțit cu Viviana Sposub, dar faptul că a atacat-o pe concurentă, adresându-i replici dure are o motivație justificată…

La scurt timp după ce a intrat în vizorul fanilor emisiunii Ferma, după sărutul pasional cu George Burcea, Viviana Sposub s-a făcut din nou remarcată, de data asta în sens negativ.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Fosta asistentă de la Vorbește lumea a fost criticată recent, la Ferma, de către diva de la Monaco, iar motivul este unul perfect justificat – Mihaela Rădulescu a atacat-o pe concurentă fiindcă i s-a părut că se eschivează de la muncă!

Mihaela Rădulescu a atacat-o dur pe Vivana Sposub, la Ferma! "De azi înainte, nu vreau să te mai aud că..."Mihaela Rădulescu a atacat-o dur pe Vivana Sposub, la Ferma! "De azi înainte, nu vreau să te mai aud că..."

Viviana Sposub: „Îmi venea să intru în pământ și să plâng”

Deranjată pe faptul că Viviana Sposub nu s-a trezit la timp, iar Bogdan a muncit și în locul ei, Mihaela Rădulescu a luat-o la întrebări pe concurentă. Viviana a încercat să se scuze, dând vina pe „probleme femeiești”.

„Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și cu toate acestea eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, a replicat Viviana.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

Mihaela Rădulescu: „Să nu folosești alintătura pe post de scuză!”

Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat însă impresionată de scuzele ei și i-a dat o replică destul de dură Vivianei.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici', a conchis Mihaela Rădulescu.

Citește și: Dragoș Bucur are coronavirus! Filmările emisiunii Visuri la cheie au fost oprite temporar: „Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter