Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte de nuntă. Reacția fostei concurente: ”Acum poate fi altfel”

Publicat pe

Berna și Philip de la Puterea Dragostei a fost unul dintre cele mai iubite cupluri din competiție. Cei doi au ajuns până în finala sezonului doi al emisiunii și păreau că lucrurile merg foarte bine pentru îndrăgostiți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chiar în timpul emisiunii, Philip a făcut un gest emoționant pentru frumoasa blondină. Acesta a dus-o pe malul Bosforului, unde a cerut-o în căsătorie. Berna a acceptat la acel moment, însă nimeni nu credea că n-o să-i mai vadă pe foștii concurenți împreună!

Și-au spus adio înainte de nuntă

Nimeni nu se aștepta la acest lucru. Se pare că fanii stau deja cu ochii pe profilele de Instagram ale celor doi foști concurenți și au pbservat un lucru bizar. Berna și Philip nu se mai urmăresc pe Instagram și nici nu mai au vreo poză împreună. Nimeni nu știe motivul acestui lucru, dar internauții sunt siguri că cei doi îndrăgostiți au pus capăt relației.

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte de nuntă. Reacția fostei concurente: 'Acum poate fi altfel'Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte de nuntă. Reacția fostei concurente: 'Acum poate fi altfel'

Totodată, niciunul dintre ei nu a spus clar că s-au despărțit, însă sunt multe semne care dau de înțeles acest lucur. În urmă cu puțin timp, Berna a postat o fotografie cu un mesaj cu subînțeles.

Înainte de a reveni în România, după câteva zile de tensiuni, Philip i-a pregătit o surpriză de zile mari Bernei. În primă fază, a dus-o cu limuzina, loc în care au servit câte un pahar de șampanie, apoi atmosfera a devenit din ce în ce mai romantică. După ce s-au plimbat puțin pe străzile Istanbulului, bărbatul a pus marea întrebare….După reacția concurentei de atunci, filmată de producătorii show-ului, se poate spune că răspunsul a fost cu siguranță „Da!'.

'Iubita mea, te iubesc foarte mult, îți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești, că mă protejezi, și că ești cu totul sufletul alături de mine. Cu tine, vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine, vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iuuubesc', i-a spus Philip, apoi i-a așezat inelul de logodnă pe deget, moment în care Berna a început să plângă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter