Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: "După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ilinca Vandici are 34 de ani, are o siluetă de invidiat și la fiecare apariție este impecabilă. Vedeta a recunoscut că după naștere a avut o intervenție la sâni, însă, în rest nu s-au observat modificări majore. Cel puțin, până de curând… Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities ne-a spus că și-a făcut o intervenție după pandemie, dat fiind că și-a dorit un refresh.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ceva vreme, ești activă și în zona de online. Publicul tău de acolo este la fel ca cel de pe TV? Te întreb asta pentru că am văzut, în ultimul timp, din ce în ce mai mult „hate în mediul virtual. Te-ai confruntat cu mesaje agresive?

Bineînțeles, mă „confrunt cu diverse mesaje de la anumite persoane.  Este  dreptul  oamenilor să se manifeste, dar e foarte important cum îți expui părerea. Mi-a fost dificil să mă obișnuiesc cu agresivitatea  unora. În urmă cu 15 ani, când am început să lucrez în televiziune, publicul era acolo, în  spatele  televizorului, nu existau rețele sociale. Repet, nu mă deranjează, pentru că eu știu foarte bine cine sunt, ce reprezint, ce am făcut. Ei sunt liberi să îșă exprime opiniile. Comunitatea mea online a fost rugată să își păstreze obiectivitatea și să nu jignească, pentru că nu sunt de acord cu astfel de comportamente. Am intrat  și eu în zona online  prin  canalul  de YouTube pe care l-am lansat  anul  trecut.  Am făcut acest pas pentru că mi-am dorit să fiu cât mai aproape de cei care mă urmărescș i mi-am dorit să le arăt o bucățică din viața mea.

Citește și: Tavi Clonda a împlinit 41 de ani!Mesajul emoționant al Gabrielei Cristea pentru soțul ei

Ai recunoscut că ai  făcut,  după naștere, o intervenție la sâni, dar vara aceasta noi am observat și o schimbare la nivelul buzelor…

Da, am apelat la injectare cu acid hyaluronic. Nu a fost prima dată când am apelat la această metodă noninvazivă, apelez la ea de șase ani. Efectul trece în 3-6 luni. După pandemie, mi-am dorit un refresh și am recunoscut asta. Este singura intervenție pe care o fac, este, să îi spunem, un moft. Nu sunt o înrăită a intervențiilor estetice. M-a surprins, însă, reacția prietenilor din online, care m-au taxat pentru această semiintervenție. Am fost ușor dezamăgită, pentru că rezultatul intervenției va trece mai repede decât cel al discuțiilor din mediul virtual, care îmi rămân în suflet.

Citește și: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei e însărcinată!Modul inedit în care a făcut anunțul

Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: "După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft"/ EXCLUSIVIlinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: "După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft"/ EXCLUSIV

Apropo, ce lucru poate să te scoată pe tine din sărite, căci nu te-am văzut niciodată nervoasă?

Greu să mă scoată ceva din sărite. Mă supăr, mă enervez, din chestii mărunte, dar nu mă scoate ceva din sărite. Nu cred că e genul meu să am parte de astfel de reacții. Sunt un om împlinit și asemenea reacții nu cred că fac parte din ADN-ul meu.

Citește și: Deea și Dinu Maxer și-au botezat, în sfârșit, fetița! A fost o petrecere de… pandemie:„Nu ne-am mai pupat cu toți invitații'

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter