S-a aflat cât câștigă Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs! E vorba despre o cifră cu 6 zerouri

Publicat pe

Recent, au ieșit la iveală informații secrete despre pretențiile foștilor Duci de Sussex. Iată ce sumă incredibilă primesc Meghan Markle și Prințul Harry pentru a ține un simplu discurs!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși au părăsit Familia Regală britanică și, în urma renunțării la statutul lor, și-au pierdut cea mai mare parte a privilegiilor financiare, Meghan Markle și Prințul Harry au o situație materială de invidiat… Iar asta deoarece, indiferent de legi și decizii, popularitatea nu le-a dispărut peste noapte – Harry este tot nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a, iar soția lui – fosta actriță din Suits și prima femeie provenită dintr-o familie birasială care a devenit ducesă!

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor: „Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc”/ EXCLUSIV

1 milion de dolari pentru un discurs în mediul online!

Averea lor comună se ridică la 30 de milioane de dolari, iar recent, Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract super avantajos cu Netflix pentru a deveni protagoniștii unor seriale și documentare.

Dat fiind însă că cei doi și-au achiziționat, luna trecută, o casă în Santa Barbara care a costat nu mai puțin de 14,7 milioane de dolari și s-au și angajat să le restituie plătitorilor britanici de taxe cele 2,4 milioane de lire sterline folosite pentru amenajarea reședinței lor – Frogmore House – din Marea Britanie, veniturile lor s-au diminuat substanțial…

Asta aparent, fiindcă, recent, a ieșit la iveală un formular de solicitare pentru evenimente virtuale, editat de Agenția Harry Walker, de unde reiese că cei care vor să-i rezerve pe Prințul Harry și Meghan Markle în calitate de vorbitori virutali trebuie să plătească 1 milion de dolari, relatează Mirror. Pe scurt, cei doi foști Duci de sussex câștigă o cifră cu 6 zerouri ținând discursuri online!

Citește și: Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările: 'Am stat câteva ore la perfuzii'

S-a aflat cât câștigă Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs! E vorba despre o cifră cu 6 zerouriS-a aflat cât câștigă Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs! E vorba despre o cifră cu 6 zerouri

Meghan Markle și Prințul Harry vor să aibă ultimul cuvânt

Mai mult, din documentul divulgat presei reiese că Meghan Markle și Prințul Harry au cerut să dețină un control strict asupra angajamentelor și, mai mult, au niște cerințe speciale.

Înainte de a le trimite invitația, organizatorii evenimentului trebuie să specifice taxa, precum și detaliile complete de sponsorizare, menționează publicația citată. De asemenea, cei doi au cerut să știe dinainte ce format de conexiune va fi utilizat și care este planul de urgență în caz de defecțiune tehnică.

Nu în ultimul rând, Meghan și Harry vor să aibă ultimul cuvânt în privința alegerii moderatorului discuției.

Ducii de Sussex au semnat contractul cu HWA în luna iunie, alăturându-se astfel altor personalități, ca familiile Obana, Clinton și Oprah Winfrey. Acest contract, de pe urma căruia vor câștiga 1 milion de dolari pentru fiecare angajament vine după ce Meghan și Harry au semnat un contract de streaming de 150 de milioane de dolari cu Netflix.

Citește și: Nea Mărin și soția sa, bolnavi de COVID-19, au sărbătorit 40 de ani de căsătorie pe patul de spital: „La bine și la greu, tot împreună”

Foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter