Kevin Spacey, apariție șocantă după 4 luni: actorul e de nerecunoscut pe stradă! Detaliul care a atras atenția paparazzilor/ FOTO

Publicat pe

Kevin Spacey și-a făcut apariția după 4 luni și este de nerecunoscut! Actorul s-a schimbat radical, însă se pare că și viața i s-a schimbat total în tot acest timp, având în vedere apariția unei verighete pe mână!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nimic nu mai amintește de impunătorul Frank Underwood din „House of Cards”/ „Culisele puterii”. Se pare că imaginea de bărbat puternic, sigur pe sine s-a evaporat în ultima perioadă, mai ales pe fondul scandalului sexual în care a fost implicat. I-a fost afectată imaginea și carieră, iar acum Kevin Spacey este, pur și simplu, greu de recunoscut pe stradă.

A fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba cu bicicleta prin Londra. Îmbrăcat simplu, în trening, pantofi sport, cu un fes gri și ochlelari de vedere, un singur detaliu a atras atenția în mod deosebit: verigheta de pe inelarul de la mâna stângă.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma.Imaginile care vor stârni mari controverse

Kevin Spacey, care a fost surprins în public pentru ultima oară în luna mai, nu a anunțat că ar avea vreo relație. Cu toate acestea, imaginile par să indice că există o persoană specială, care îi este alături în această perioadă!

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie', fiului ei că este înfiat:„Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui'/ EXCLUSIV

Kevin Spacey, acuzat de hărțuire și abuz

Kevin Spacey se luptă cu o serie de acuzații de hărțuire și abuz. Actorul Anthony Rapp (cunoscut din Rent și Star Trek: Discovery) l-a acuzat inițial pe celebrul actor că l-ar fi hărțuit sexual pe vremea când avea doar 14 ani.

Acuzațiile sale au fost cu atât mai credibile cu cât el a vorbit despre asta de multe ori de-a lungul anilor, apropiații săi fiind la curent cu povestea. Rapp și Spacey au apărut împreună într-un spectacol pe Broadway și se pare că totul s-ar fi întâmplat după o petrecere dată de Spacey, bănuiala lui Anthony fiind că partenerul său de scenă, pe atunci în vârstă de 26 de ani, era beat.

Citește și: Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire?„Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie'

Apoi, tot mai multe informații au început să iasă la iveală, Teatrul Old Vic din Londra anunțând că a primit 20 de plângeri împotriva lui Kevin Spacey. Mulţi au reclamat comportamentul inadecvat al acestuia. Se pare că actorul a hărţuit sexual mai mulţi tineri în perioada în care ocupa funcţia de director artistic.

Teatrul a menţionat că, în perioada în care Kevin Spacey a fost director artisitic la Old Vic, în jurul lui s-a creeat un cult al personalităţii’, iar acest statut al său i-a împiedicat pe cei din echipă, în mod special pe tinerii actori, să vorbească despre aceste incidente.

Citește și: Bianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul!Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi

Kevin Spacey, apariție șocantă după 4 luni: actorul e de nerecunoscut pe stradă! Detaliul care a atras atenția paparazzilor/ FOTOKevin Spacey, apariție șocantă după 4 luni: actorul e de nerecunoscut pe stradă! Detaliul care a atras atenția paparazzilor/ FOTO

Sursa foto: Profimedia, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter