Bianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul! Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi

Publicat pe

După recenta despărțire de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a dat din nou lovitura. Iată în brațele cui și-a găsit consolarea fosta soție a omului de afaceri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare să fi ajuns la final de data asta, cei doi despărțindu-se din nou, deși lucrurile păreau să meargă bine între ei. Evident, de data asta nu a mai fost o surpriză, certurile și împăcările dintre ei doi fiind de notorietate.

S-au cunoscut pe… Instagram!

După ce Alex Bodi, se pare s-a întors în brațele fostei sale iubite, rusoaica Daria Radionova, nici Bianca Drăgușanu nu a pierdut timpul, găsindu-și alinarea în brațele altui milionar.

Conform cancan.ro, Bianca Drăgușanu a plecat în Turcia, unde s-ar fi întâlnit cu renumitul milionar turc Cengiz Şıklaroğlu, fostul iubit al Ioanei Filimon, dar și al și al Otiliei Bilionera.

Conform sursei citate, relația celor doi ar fi început pe Instagram, lucrurile evoluând cu atâta repeziciune, încât serile trecute Bianca se afla deja în compania celebrului milionar.

Citește și:Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul! Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex BodiBianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul! Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi

Ce i-a dat de gol

Întâmplător sau nu, postările celor doi de pe Instagram nu frizează coincidența – din postările lor reiese că atât Bianca Drăgușanu, cât și Cengiz Şıklaroğluau vizionat faimosul film '365' în aceeași seară. Mai mult, la scurt timp după ce a ajuns în Turcia, blondina a postat o fotografie dintr-o limuzină de lux ce îi aparține milionarului. Acesta i-ar fi pus la dispoziție noii sale cuceriri o mașină cu șofer, dar și un buget consistent pentru shopping, mai scrie sursa citată.

În acest moment e greu de spus cum vor evolua lucrurile, dat fiind că relația toxică dintre Bianca și Alex Bodi s-a reînnodat de mai multe ori, iar ultima oară blondina a reușit chiar să-și smulgă fostul soț din brațele Dariei Radionova.

Alex Bodi a avut o reacție neașteptată pe una dintre rețelele de socializare și a dat de înțeles că el a fost cel care a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu. „Așa e în iubire…unul te lasă, altul te ia. îi doresc să fie fericită', au fost cuvintele scrise de afacerit pe Instagram.

Citește și: Kate Middleton e Regina stilului… și a ținutelor ieftine! Cea mai recentă achiziție: o rochie de 13 dolari

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter