Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire? "Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie"

Publicat pe

A avut o escapadă în Turcia, alături de o brunetă misterioasă, însă indiciile arată că prezentatorul TV încă ar mai suferi după despărțirea de Lidia Buble!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-a speculat că a plecat cu noua iubită la Istanbul, însă matinalul de la Neața nu a confirmat că ar avea o nouă relație! Răzvan Simion a postat un citat pe Instagram. Să fie mai degrabă un mesaj cu subînțeles pentru fosta parteneră, Lidia Buble?

„Tot mai tăcut și singur / În lumea mea pustie / Și tot mai mult m-apasă / O grea mizantropie. / Din tot ce scriu, iubito, / Reiese-atât de bine / Aceeași nepăsare / De oameni și de tine', a transmis Răzvan Simion pe rețelele de socialziare.

Citește și: Bianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul!Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi

Răzvan Simion, escapadă cu o brunetă misterioasă în Turcia

Cu toate că devenise tot mai evident că lucrurile începuseră să scârțâie între Răzvan Simion și Lidia Buble, cei doi au anunțat despărțirea abia la începutul lunii iunie. În timp ce prezentatorul TV se confesa în mod public despre problemele din cuplu, artista menționa că lucrurile stau excelent între ei.

Citește și: A spus adio burlăciei:rapperul Macanahe s-a însurat! Primele imagini de la nuntă

La mai puțin de două luni, Răzvan a fost văzut în compania unei femei, în Istanbul, la un hotel de lux. Se pare că nu ar fi vrut să se afle despre escapada din Turcia, pentru că nu a postat nimic pe rețelele de socializare, cum că ar fi părăsit țara. Mai mult, Răzvan Simion a fost contactat și întrebat despre întâlnirea secretă, însă a refuzat să dea detalii pe marginea acestui subiect.

Cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Citește și: Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan!Ce pedeapsă riscă

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Citește și: Fiul lui Radu Mazăre, infectat cu noul coronavirus!Răducu se află sub tratament

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept„, a transmis Răzvan la momentul respectiv.

Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire? "Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie"Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire? "Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie"
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter