Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările: ”Am stat câteva ore la perfuzii”

Publicat pe

Seria dezvăluirilor făcute de Alin Oprea continuă. Artistul a fost invitat la Xtra Night Show, unde a povestit cu lux de amănunte cum a aflat că Larisa Oprea îl înșela. Întreg scenariul pare desprins din filme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși pare de necrezut, Alin Oprea a aflat că soția lui îl înșală, după ce a ascultat înregistrările de la DIICOT. Detaliile despre escapadele Larisei Oprea l-au lăsat fără cuvinte, iar în momentul acela, căsnicia lor a avut de suferit.

'În prima secundă când am aflat cert niste lucruri, le-am aflat buluc, toate informaţiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit.', a declarat Alin Oprea.

Citește și: Alin Oprea, lăsat de Larisa fără niciun ban! I-a golit conturile din bancă: „O va aștepta un proces de partajare a bunurilor”

Artistul a mai povestit cum a reușit să facă rost de aceste înregistrări și motivul pentru care soția lui a avut telefonul ascultat de autorități. 'Având legatură cu o firmă de organizat spectacole şi cu diverse personalităţi, am fost şi noi monitorizaţi în perioada respectiva (2010 – 2015). În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost chemat, dacă vreau să ascult. Ambele telefoane, şi al meu, şi al ei, erau pe firmă. Si atunci, ei monitorizau toţi utilizatorii acestor telefoane ale firmei.', a spus Alin.

Veștile șocante pe care le-a primit l-au trimis pe Alin Oprea direct la spital. Fostului membru al trupei Talisman i s-a făcut rău instantaneu când a auzit ce făcea mama copiilor lui.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

'Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine, era să leşin, mi s-a făcut rău. Am stat cât am stat, apoi am mers la spital, să văd ce e cu mine, aveam o cădere de calciu, tremuram, îmi era rău. Am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit şi am tăcut, o perioadă, nici nu puteam să vorbesc.', a mai povestit Alin Oprea.

Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările: 'Am stat câteva ore la perfuzii'Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările: 'Am stat câteva ore la perfuzii'

Alin Oprea și Larisa divorțează după 23 de ani de căsnicie

Principalul motiv al despărțirii artistului de soția lui ar fi fost faptul că Alin Oprea are o amantă de mai bine de doi ani, însă acum situația s-a complicat, Larisa fiind acuzată la rândul ei de infidelitate.

Alin Oprea susține că soția lui l-ar fi înșelat cu nu mai puțin de nouă bărbați, printre care și cu un antrenor de kangoo jumps, cu care s-a afișat chiar și la emisiuni TV. Drept urmare, artistul o consideră vinovată pe soția lui inclusiv de problemele cu băutura…

Citește și: Alin Oprea, primele detalii despre amantă! I-a spus soției de la început că are altă relație: „Fratele Larisei era prieten cu iubita mea”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter