Îl mai ții minte pe frumușelul din telenovela "Pisică sălbatică"? Cum arată Mario Cimarro la 49 de ani

Publicat pe

Mario Cimarro a cucerit multe inimi de-a lungul timpului! Cu părul lung, un aer mereu elegant, pe care mulți l-ar cataloga drept îngâmfat, cu un chip care nu trădează deloc nesiguranță, actorul a făcut furori pe micile ecrane! Mulți se întreabă ce mai face celebrul actor și, mai ales, cât de mult s-a schimbat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mario Cimarro a topit inimile a milioane de fane din întrega lume și inclusiv a colegei sale, Natalia Streignard. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, în rolurile principale din telenovela La mujer de mi vida. S-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 1999, după terminarea producției venezuelene.

Din păcate, simpatica actriță din Valentina, grăsuţa mea frumoasă nu s-a dovedit a fi „femeia vieții lui”, dat fiind că cei doi au divorțat în 2006, după 7 ani de căsnicie.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan.Sunt căsătoriți de 17 ani, dar Monica a reușit să rămână foarte discretă

Timpul a trecut, iar actorul și-a mai făcut apariția într-o serie de telenovele printre care ‘Pisica Sălbatică”, ”Jurământul”, ”Moştenitorii” sau ”O mare de pasiune”. Fiecare rol i s-a potrivit mănușă, iar actorul pare neschimbat. A păcălit timpul și astăzi arată ca în urmă cu 20 de ani!

Citește și: O mai ții minte pe Andrea del Boca, actrița din Perla Neagră?La 54 de ani arată perfect, după ce a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus!

Șansa părea că i-a surâs din nou când a început, în 2009, o relație cu actrița Vanessa Villela, de care, însă, s-a despărțit în 2013.

Mario Cimarro se pregătește de nuntă

În prezent, frumosul actor se iubește cu Broni Gregus, fotomodel de profesie, mai tânără cu 21 de ani, care a participat în urmă cu cinci ani la Miss Slovacia.

De data aceasta, Mario Cimarro a decis să facă și pasul cel mare și și-a cerut partenera de soție, în iarnă: „Vine un moment când, după ce îți cercetezi în profunzime sufletul, cauți și călătorești, vorbești privindu-te în ochi, să te oprești, să meditezi și să celebrezi, să te logodești, în special dacă ea spune da', a scris Mario Cimarro pe Instagram.

Citește și: O mai ții minte pe Teresa, faimoasa actriță de telenovele?Angelique Boyer este acum blondă și se iubește chiar cu actorul pe care îl detesta în telenovelă

Cei doi se pregătesc de nuntă, însă planurile sunt pe pauză din cauza pandemiei de coronavirus! Rămâne de văzut dacă iubita mai tinerică este, cu adevărat, femeia vieții lui!

Îl mai ții minte pe frumușelul din telenovela "Pisică sălbatică"? Cum arată Mario Cimarro la 49 de aniÎl mai ții minte pe frumușelul din telenovela "Pisică sălbatică"? Cum arată Mario Cimarro la 49 de ani

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter