Alin Oprea, primele detalii despre amantă! I-a spus soției de la început că are altă relație: "Fratele Larisei era prieten cu iubita mea"

Publicat pe

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea și soția lui, Larisa, au ajuns la divorț, unul deloc amiabil… Așadar, acuzațiile reciproce de infidelitate au început să curgă! Iată ce povestește artistul despre femeia care i-a devenit amantă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alin Oprea și Larisa păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul autohton, însă lucrurile erau departe de a sta așa cum, ani de zile au încercat să sugereze. Drept urmare, la scurt timp după ce și-au anunțat despărțirea, care, din păcate, nu a putut fi tranșată la notar, iată că rufele nu se mai spală în familie…

Citește și: Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

Și-a găsit refugiul în băutură

Principalul motiv al despărțirii artistului de soția lui ar fi fost faptul că Alin Oprea are o amantă de mai bine de doi ani, însă acum situația s-a complicat, Larisa fiind acuzată la rândul ei de infidelitate.

Alin Oprea susține că soția lui l-ar fi înșelat cu nu mai puțin de nouă bărbați, printre care și cu un antrenor de kangoo jumps, cu care s-a afișat chiar și la emisiuni TV. Drept urmare, artistul o consideră vinovată pe soția lui inclusiv de problemele cu băutura…

'Tot acest haos al vieții mele cu siguranță că m-a făcut să îmi găsesc refugiul uneori în alcool, și nu în brațele altei femei. Am preferat să renunț la mine de dragul copiilor, punându-mă mereu pe ultimul loc, dorința mea cea mai mare fiind să îmi văd ambii copii trecuți de vârsta majoratului și având propriul destin în mâinile lor.

Am făcut tot ce mi-a stat în puțință să-i susțin și ridic financiar, profesional și emoțional, fiind tată, profesor și prieten al lor. Suspectându-mi soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat din păcate și i-am spus că știu totul și despre infidelitățile ei anterioare, într-un moment al adevărului în care aceasta le-a confirmat și recunoscut la rândul ei. În urma acestei discuții am stabilit de comun acord că vom divorța pe cale amiabilă în luna august 2020 după petrecerea de majorat a fiicei noastre', a declarat artistul pentru click.ro.

Artistul a vorbit pentru prima oară și despre amanta sa, mărturisind că relația toxică pe care a avut-o cu Larisa l-a aruncat în brațele altei femei.

'Acesta a fost contextul în care după 25 de ani sufletul meu s-a deschis în sfârșit, făcând posibilă întâlnirea cu sufletul meu pereche. Nu am căutat-o, nu am cunoscut-o, nu am așteptat-o. Dumnezeu a știut mai bine decât mine ce magie' îmi pregătise, basmul' nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare'.

Citește și: Cum arată Corina Dănilă, la 47 de ani, după ce a slăbit enorm și și-a făcut prima intervenție estetică. „Vine o vreme pentru toate!”

Alin Oprea, primele detalii despre amantă! I-a spus soției de la început că are altă relație: "Fratele Larisei era prieten cu iubita mea"Alin Oprea, primele detalii despre amantă! I-a spus soției de la început că are altă relație: "Fratele Larisei era prieten cu iubita mea"

Alin Oprea i-a destăinuit Larisei de la început că are o amantă

Alin Oprea a mărturisit, de asemenea, și că Larisa era la curent cu relația extraconjugală a soțului ei și că, mai mult, i-a cerut divorțul, acesta urmând să aibă loc după ce fiica lor ar fi devenit majoră. Din păcate, totul a explodat în presă și s-a iscat un întreg scandal…

'La scurt timp după începerea relației mele cu actuala iubită i-am destăinuit și soției acest fapt, cerându-i să înțeleagă și să accepte că am și eu dreptul la o viață privată și să păstreze discreția, la fel cum am procedat și eu. Am stabilit și acceptat de comun acord acest compromis pănă după majoratul fiicei noastre.

Ne-am înțeles asupra unui divorț discret și amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni și să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noștri. Relația mea era una discretă, dar nu secretă, toți cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori și asociați știind foarte bine acest lucru.

Nu am ascuns această relație nici măcar de propriul ei frate, care o îndrăgea și era prieten cu iubita mea. Cu toate acestea ea și-a încălcat înțelegerea astfel încât la data de 1 Iulie 2020 după plecarea mea în turneu pe Litoral a început un adevărat război pe toate planurile împotriva mea. Tot ceea ce a urmat s-a văzut foarte bine în presă, ajungându-se la un nivel de denigrare și de umilire ieșită din comun', a mai declarat artistul pentru sursa citată.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter