Cum arată Corina Dănilă, la 47 de ani, după ce a slăbit enorm și și-a făcut prima intervenție estetică. "Vine o vreme pentru toate!"

Publicat pe

Corina Dănilă a apelat recent, pentru prima oară, la ajutorul medicului estetician, pentru a aduce câteva îmbunătățiri chipului ei. Deși a ezitat multă vreme, vedeta este foarte mulțumită de rezultat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Corina Dănilă a intrat de curând în rândul vedetelor care au apelat la ajutorul medicului estetician, pentru a face câteva mici retușuri, dat fiind că, după cum chiar ea recunoaște, era „fără îmbunătățiri”.

Vedeta și-a făcut injecții cu acid hialuronic

Frumoasa actriță nu a apelat până acum la artificii de ordin estetic, însă, dat fiind că are 47 de ani și trecerea anilor începe să-și spună cuvântul, în cele din urmă s-a lăsat convinsă…

Drept urmare, Corina Dănilă a apelat la o procedură noninvazivă – injecțiile cu acid hialuronic -, glumind ulterior că s-a „îmbunătățit în premieră”, iar rezultatul a fost vizibil la scurt timp după intervenție, chipul vedetei arătând mai ferm și tonifiat.

Citește și: Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

Citește și: Primele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de o formă gravă de COVID-19. Alexandre Eram s-a pus pe picioare, după ce a fost la Terapie Intensivă

A slăbit 20 kg din cauza problemelor de sănătate

În urmă cu doi ani, Corina Dănilă a surprins pe toată lumea, afișând o siluetă impecabilă, după ce, o vreme, păruse să fi pierdut lupta cu kilogramele. Actrița ne-a mărturisit că a fost determinată să-și schimbe regimul de viață din cauza unor probleme de sănătate.

Cum arată Corina Dănilă, la 47 de ani, după ce a slăbit enorm și și-a făcut prima intervenție estetică. "Vine o vreme pentru toate!"Cum arată Corina Dănilă, la 47 de ani, după ce a slăbit enorm și și-a făcut prima intervenție estetică. "Vine o vreme pentru toate!"

„Da, a fost şi din ambiţie, dar în primul rând dintr-o necesitate legată de sănătate. Aveam mari probleme cu coloana. De aici mai departe am mers la o clinică unde am găsit specialişti extraordinari.

Oamenii de acolo m-au luat şi m-au refăcut. Mă simt foarte bine, însă continui să merg să fac exerciţiile de kineto, de fizio. Este şi alimentaţia acum sigur, bine pusă la punct. Mănânc foarte mult şi foarte des, dar mănânc ceea ce trebuie. Mai bine zis nu mai mănânc ceea ce nu trebuie', a spus Corina exclusiv pentru VIVA!.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu: „Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva”/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter