Primele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de o formă gravă de COVID-19. Alexandre Eram s-a pus pe picioare, după ce a fost la Terapie Intensivă

Publicat pe

Andreea Esca are acum numai motive de bucurie, toți membrii familiei sunt sănătoși, iar asta e cel mai important pentru ei. Vedeta de la ProTV și soțul ei, Alexandre Eram, nu au lipsit de la ziua de naștere a fiicei lor, Alexia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce viața i-a pus la o grea încercare, Andreea Esca și Alexandre Eram au acum motive de petrecere în familie. Cei doi au petrecut la ziua de naștere a prezentatoarei TV, apoi la botezul fetiței Danei Rogoz și au încheiat cu petrecerea Alexiei.

Andreea Esca, Alexandre Eram și Aris Melkior au fos testați pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu câteva săptămâni. Dintre toți trei, soțul vedetei a fost cel care a avut cea mai greavă formă de COVID-19 și a fost dus la Terapie Intensivă.

Acum, Alexandre Eram s-a vindecat de COVID-19 și a fost prezent la ziua de naștere a fiicei sale, Alexia. Soțul Andreei Esca a purtat o cămașă în ton cu tema petrecerii – tropical – și pare că s-a recuperat destul de bine, după chinurile prin care a trecut.

Este prima apariție a sa, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Alexandre Eram nu și-a pierdut zâmbetul, chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni declara că așa crede că arată iadul.

Citește și: Andreea Esca, noi dezvăluiri după ce s-a vindecat de coronavirus: „La o boală care să schimbe mersul lumii în câteva luni nu m-aș fi gândit!”

Transfuzia cu plasmă autoimună l-a salvat pe Alexandre Eram

Soțul Andreei Esca, în vârstă de 50 de ani, a făcut cea mai gravă formă a acestei boli, chiar dacă nu avea alte boli cronice sau afecțiuni. Alexandre Eram a îndurat dureri insuportabile și a fost nevoie să fie dus la Terapie Intesivă

'Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au nişte probleme anterioare. Soţul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nici o boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viaţă foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacţionat violent într-un timp scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că aşa arată iadul, a povestit Andreea Esca în interviul pentru Ştirile ProTV.

Primele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de o formă gravă de COVID-19. Alexandre Eram s-a pus pe picioare, după ce a fost la Terapie IntensivăPrimele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de o formă gravă de COVID-19. Alexandre Eram s-a pus pe picioare, după ce a fost la Terapie Intensivă

Transfuzia cu plasmă autoimună l-a salvat pe Alexandre Eram, care a suferit enorm din cauza noului coronavirus.

'Mi-a scris un mesaj și mi-a zis că nu știe ce să facă și i s-a propus tratamentul cu plasmă. I-am zis da, spune da. A făcut foarte bine, a început să se îmbunătățească considerabil starea de sănătate.', a declarat Andreea Esca.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter