Primele imagini de la filmările show-ului Te cunosc de undeva!, după ce concurenții s-au vindecat de COVID-19. Marcel Pavel e în cea mai bună formă

Publicat pe

După ce, în urmă cu două luni, a fost la un pas de moarte după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Marcel Pavel s-a întors la Te cunosc de undeva! și este pregătit să debuteze în forță, alături de colegii lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Acum două luni, Marcel Pavel era pe un pat de spital, unde ducea, la propriu, o luptă pe viață și pe moarte cu coronavirusul, pe fondul unei pneumonii duble, care i-a acutizat suferința. Acum, artistul este însă pregătit să-și reia activitățile artistice, vestea bună fiind că a revenit la show-ul Te cunosc de undeva!, care a oprit fimările din cauza faptului că Adriana Trandafir, Toto Dumitrescu, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Marcel Pavel și Alina Pușcaș s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Citește și: Andreea Esca, noi dezvăluiri după ce s-a vindecat de coronavirus: „La o boală care să schimbe mersul lumii în câteva luni nu m-aș fi gândit!”

Show-ul debutează pe 12 septembrie

După ce, sâmbătă, artistul a susținut un recital, la Iași, alături de Alina și Mircea Eremia, Ovidiu Lipan Țăndărică, Keo, Ella Gondoș și de Yanis Pavel, iată că, duminică, Marcel Pavel a participat la filmările show-ului 'Te cunosc de undeva!', ce urmează să debuteze în curând.

'Sâmbătă, pe 12 septembrie, vă invit pe Antena 1, la premiera noului sezon 'Te cunosc de undeva', a comentat Marcel Pavel în dreptul unei imagini de la filmări, în care se află alături de Andrei Ștefănescu, care a fost și el depistat cu COVID-19, tot în aceeași perioadă. Artistului i-au fost create toate condițiile pentru păstrarea distanțării sociale, Marcel Pavel având acum propria cabină unde să se schimbe pentru show-ul transformărilor.

Primele imagini de la filmările show-ului Te cunosc de undeva!, după ce concurenții s-au vindecat de COVID-19. Marcel Pavel e în cea mai bună formăPrimele imagini de la filmările show-ului Te cunosc de undeva!, după ce concurenții s-au vindecat de COVID-19. Marcel Pavel e în cea mai bună formă

Coronavirusul i-a schimbat viața lui Marcel Pavel

După ce s-a refăcut în urma dublei pneumonii și a coronavirusului, artistul în vârstă de 60 de ani a ridicat pentru o vreme piciorul de pe accelerație și s-a relaxat, sub atenta supraveghere a soției. A petrecut zile bune în oraşul copilăriei sale, Câmpulung, la aer curat, şi a bifat şi o scurtă şedere pe Litoral, unde a făcut plimbări pe plaja din Vama Veche, pentru câte o porţie zdravănă de aerosoli. Odată ce s-a refăcut, Marcel Pavel a revenit la activitățile obișnuite, însă recunoaște că viața lui s-a schimbat cu desăvârșire.

„Într-adevăr, mi-am propus să am mult mai multă grijă de mine, să am un stil de viață cât mai sănătos şi mai echilibrat, mai ales că diagnosticul meu a presupus un tratament foarte dur. Ca stil de viață, încerc să mă autocontrolez, pentru că, odată cu această perioadă, am descoperit faptul că sufăr şi de hipertensiune, lucru pe care nu l-am ştiut înainte şi pe care încerc să îl țin cât mai bine sub control – îmi verific zilnic tensiunea, de două ori.

De felul meu, mi-a plăcut mereu să fiu un spirit liber, să mă distrez cu prietenii mei şi sigur că acum am anumite restricții, pe care încerc să le respect cât mai bine. Am un regim echilibrat şi încerc să am măsură în toate. Zilele acestea am încercat să îmi încarc cât mai mult bateriile alături de familia mea, să petrecem timp de calitate împreună, în natură, în zone cât mai liniştite şi mai frumoase”, ne-a mărturisit artistul.

Citește și: Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter