Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

Publicat pe

Adele a slăbit 45 de kilograme și prima sa fotografie menită să dezvăluie noua siluetă a stârnit, de fapt, controverse. Fanii au fost indignați de look-ul artistei, iar unii dintre ei i-au adresat cuvinte jignitoare. Aproape 100.000 de comentarii a strâns fotografia pe care Adele a postat-o pe Instagram, în mai puțin de 24 de ore.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După divorțul de soțul ei, Simon Konecki, din 2018, Adele a trecut printr-un incredibil proces de transformare, slăbind nu mai puțin de 45 de kilograme, și pare să nu se oprească aici.

Cu 45 de kilograme mai slabă, cu un păr mai lung, mai blond, dar și ondulat, Adele este complet de nerecunoscut, cu atât mai mult cu cât, în fotografie, este și nefardată. Deși cei mai mulți au felicitat-o pentru noul look, au fost și voci care, paradoxal, au comentat că arăta mai bine înainte.

Ultima fotografie postată de Adele pe Instagram a strâns aproape 100.000 de comentarii în mai puțin de 24 de ore. Unii dintre fani au felicitat-o pentru siluetă, alții au pus-o la zis pentru felul în care s-a costumat, respectiv costumul cu motive jamaicane și codițele bantu.

Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

În State, fenomenul de „cultural appropriation', adică adoptarea unor elemente din cultura și tradiția altor popoare, este considerat o jignire. Astfel că Adele a fost făcută insensibilă și acuzată că profită de cultura jamaicană / afro pentru niște like-uri pe Instagram. Vedeta și-a făcut acest look cu ocazia carnavalului Notting Hill.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter