Loredana spune adevărul despre operațiile estetice și trucurile de înfrumusețare la care apelează: "Am niște reguli de la care nu mă abat nici măcar în vacanță"/ EXCLUSIV

Publicat pe

S-a spus în repetate rânduri că ar fi apelat la mai multe intervenții estetice, iar acum Loredana ne-a spus care este adevărul, la ce trucuri de înfrumusețare apelează, de fapt, și ce face pentru a se menține în formă la 50 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum reușești să ai trupul ăsta de adolescentă? Cât efort stă în spatele imaginii pe care o vedem?

Nu cred că e atât de simplu pe cât pare, cred că o femeie trebuie să aibă grijă în fiecare zi și în fiecare clipă de ea. Mai ales când ești și artistă, cu atât mai mult trebuie să vii în fața fanilor mereu fresh, mereu în formă, nu ai nicio scuză și nimeni nu acceptă o scuză din partea ta. Eu am încercat, încă din copilărie, să am un stil de viață disciplinat, atât fizic, cât și mental, m-am învățat să îmi cultiv spiritul, să îmi antrenez vocea și, în același timp, și corpul. Pentru că o minte sănătoasă trebuie să fie într-un corp sănătos și sunt convinsă că această disciplină m-a ajutat să fac performanță în viață! Eu văd muzica și cântatul la fel ca în cazul unui atlet de performanță, care nu poate spune pur și simplu că de mâine nu va mai face performanță, pentru că mereu va fi parte din el și, la fel, a fi cântăreț e o meserie pe viață! Nu vrei să renunți, publicul nu vrea să renunți, oamenii își doresc să fii mereu lângă ei, să fii mereu perfect, la orice oră din zi și din noapte, iar eu nu vreau să îi dezamăgesc!

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față:„După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft'/ EXCLUSIV

Obișnuiești să ții diete sau îți supraveghezi, pur și simplu, alimentația? Spune-ne ce ar trebui să facem ca să arătăm ca tine!

Vorba unui prieten, coregraful Răzvan Mazilu: „Când mi-e mai greu, mă gândesc la tine, Lori, și atunci îmi dau seama că nu îmi mai e greu!. Nu e ușor să fii Lore fuckin dana. (râde) Sigur că am grijă ce mănânc, ce gândesc, pentru că degeaba ții diete dacă bârfești sau faci lucruri negative. Am niște reguli pe care le respect orice ar fi și de la care nu mă abat, nici măcar în vacanță. (zâmbește)

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie, după cele mai recente operații estetice.Numărul lor a sărit deja de 20!

Loredana spune adevărul despre operațiile estetice și trucurile de înfrumusețare la care apelează: "Am niște reguli de la care nu mă abat nici măcar în vacanță"/ EXCLUSIVLoredana spune adevărul despre operațiile estetice și trucurile de înfrumusețare la care apelează: "Am niște reguli de la care nu mă abat nici măcar în vacanță"/ EXCLUSIV

Am aprecia la fel de mult și niște tips-uri de beauty. Care este ritualul tău de îngrijire? Cum combați trecerea timpului?

Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație  de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi.

Citește și: Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis.Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter