Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Publicat pe

Actriţa sud-coreeană Oh in-hye a fost găsită marţi dimineaţă în stare de inconştienţă în propria reşedinţă, iar cu toate eforturile medicilor ea nu a mai putut fi salvată. Primele concluzii ale anchetatorilor indică faptul că vedeta de 36 de ani s-ar fi sinucis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Paramedicii au reuşit să o resusciteze în primă fază pe Oh in-hye, redându-i pulsul şi respiraţia, dar la scurtă vreme după ce a fost dusă la spital ea şi-a pierdut din nou cunoştinţa şi în cele din urmă a murit.

Oh In-hye și-a făcut debutul în actorie în filmul „Păcatul familiei” în 2011, iar în luna octombrie a aceluiaşi an a făcut furori la ceremonia de deschidere a celei de-a 16-a ediţii a Festivalului Internațional de Film din Busan, cu o superbă rochie portocalie, la lansarea unui alt film al său, „Red Vacance Black Wedding”.

 De asemenea, a jucat în filme precum „No Breathing” (2013) și „The Plan” (2014) şi a avut o apariție specială în drama „Yeonnam-dong 539″, din 2018.

Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi InstagramMoarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis. Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Ultima sa postare pe Instagram datează din 12 septembrie, când le-a urat tuturor un weekend fericit, distribuind totodată şi câteva selfie-uri. De asemenea, ea a postat un videoclip tutorial pentru îngrijirea pielii pe contul ei de YouTube, tot pe 12 septembrie.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter