Zodiile cu probleme în dragoste, în septembrie. Atenție la deciziile pripite, fie că este vorba despre căsătorie sau divorț!

Publicat pe

Septembrie este o lună prost aspectată din punct de vedere amoros pentru unele dintre zodii, iar problemele încep să apară de aici încolo. Certuri din senin, reproșuri, discuții vechi redeschise când îți este lumea mai dragă, uși închise zgomotos și, în unele cazuri, relații încheiate când nimeni nu se aștepta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Berbecul pare să nu mai iasă din zodia ghinioanelor în dragoste. Mare atenție la vorbele spuse la nervi și la deciziile luate în consecință. Nu vă agitați mai mult decât este cazul și amânați cât puteți orice discuție în contradictoriu cu persoana iubită. Voi oricum sunteți colerici și impulsivi, dar în perioada asta vă dați doctoratul în așa ceva.

Însă, unii dintre Berbeci pot fi animați de impulsul de a duce relația actuală la nivelul următor. Pare ciudat spus, dar cântăriți bine decizia pentru că a te căsători cu cineva nu este totuna cu a cumpăra o cafea. Ceea ce astăzi vi se pare minunat, mâine se va dezvălui ca un coșmar, odată ce vi se ridică vălul de pe ochi. Aveți răbdare să treacă septembrie și vă puteți reevalua după aceea dorințele!

Cei din zodia Gemeni au impresia, zilele astea, că li se cuvine Luna de pe cer și, în consecință, au pretenții exagerate la partenerul de viață. Nimic nu le convine, nimic nu mai este suficient pentru ei și sunt animați puternic de senzația că merită mai mult. În consecință, vor apărea certuri din te miri ce, care pot degenera în conflicte serioase, dacă unul dintre voi nu cedează.

Sfatul astrelor ar fi să ieșiți la o plimbare, poate un jogging în parc, atunci când simțiți că se întrevede un scandal conjugal. Este păcat să distrugeți tot ce ați construit până acum pentru că sunt planetele prost aspectate în luna asta.

Sfatul pentru Fecioare este să depăşească blocajul emoţional şi monotonia unei zile obişnuite, dar nu stârnind certuri. Eliberează principiile negative prin sport sau prin o disciplină spirituală. Pe cât de sensibili sunteți voi, pe atât de raționali și calmi sunteți, așa că faceți apel la această latură a voastră. Dacă nici în luna asta nu s-au aseșat cum sperați lucrurile și nu începeți toamna îndrăgosțiți, nu-i o dramă. Se anunță ape mai calme din octombrie încolo, nu trebuie să disperați.

Citește și:

Horoscopul lunii septembrie. Ce zodii vor avea noroc și ce zodii trebuie să fie precaute

Pe de altă parte, unele Fecioare atinse de săgeata lui Cupidon sunt tentate să facă orice pentru a-și ține alături partenerul, inclusiv de a-l duce la Starea Civilă, chiar dacă l-au cunoscut acum două luni, la mare. Lăsați panica deoparte și slăbiți puțin posesivitatea, nu este cazul de decizii pripite! Ce-i al vostru, va fi!

Scorpionul este chiar mai neliniștit în privința relației, care simte că îi scapă printre degete dacă nu face ceva. Nu uita că un om nu se ține cu forța, iar dacă el va dori să plece, va pleca indiferent ce vei face tu. Fii mai cumpătat în sentimente și decizii, nu te împrăştia în toate părţile şi lasă pe cei din jur să răsufle! Posesivitatea ta îi poate pune pe fugă! Evită orice propunere, invitaţie, discuţie, compromis şi ai toate șansele să închei cu bine această lună!

Cu anturajul apropiat, chiar în familie, zâmbeşte larg şi evită orice discuţie care poate degenera în replici.  

Citește și:

Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter