Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie, după cele mai recente operații estetice. Numărul lor a sărit deja de 20!

Publicat pe

Deși a avut dintotdeauna trăsături frumoase, Brigitte Pastramă nu a fost niciodată mulțumită de aspectul ei, de vreme ce are la activ nu mai puțin de 20 de operații. Iată cum arată acum bruneta, după cele mai recente intervenții!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși s-a străduit să atingă perfecțiunea, de-a lungul anilor, Brigitte Pastramă însă nu se poate opri… Vizitele sale la cabinetul esteticianului s-au îndesit odată cu trecerea anilor, diferențele fiind deja extrem de vizibile.

Brigitte Pastramă a început seria transformărilor cu ani în urmă. Pe când avea 15 ani, ea uimea cu un chip natural, extrem de frumos. Iată însă că anii au trecut, iar ea a început să simtă gustul celebrităţii. A decis să se facă blondă, a pozat într-o revistă pentru adulţi, şi și-a făcut prima intervenţie, la nivelul sânilor. Au urmat apoi multe altele, care au transformat-o complet.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

Operații fără număr

Cu 4 ani în urmă, bruneta se declara mulțumită și se decisese să nu mai apeleze la chirurgul estetician… dar iată că acum a trecut deja de 20 de operații.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții.

Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie, după cele mai recente operații estetice. Numărul lor a sărit deja de 20!Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie, după cele mai recente operații estetice. Numărul lor a sărit deja de 20!

Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?’, spunea Brigitte Pastramă pentru WOWbiz.ro, în 2016.

Citește și: Dragoș Bucur are coronavirus! Filmările emisiunii Visuri la cheie au fost oprite temporar: „Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune'

Pentru Brigitte Pastramă șirul intervențiilor continuă

Iată însă că Brigitte nu s-a ținut de cuvânt și, până la 43 de ani, vârsta actuală, bruneta și-a mai adăugat câteva intervenții estetice în palmares. La finele lunii mai, bruneta a mers la o clinică din Turcia, unde și-a mai făcut niște ajustări, printre care și mărirea posteriorului prin injectarea de grăsime proprie, operație la care a apelat și în urmă cu doi ani.

Acum, Brigitte nu ezită să-și etaleze corpul cu fiecare ocazie, vedeta făcând furori la mare, pe plajă, într-un costum de baie auriu minuscul.

Se va opri Brigitte Pastramă aici? Cu siguranță, nu, mai ales că ea consideră că nu a exagerat deloc…

„Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred că am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicați toți muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă’, mărturisea Brigitte Pastramă acum 2 ani.

Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter