Cum comentează Andreea Bălan zvonurile că George Burcea o va acuza de infidelitate, la procesul de divorț: "Noi suntem despărțiți de 8 luni și fiecare este liber să..."

Publicat pe

Aflată la un pas de divorț, Andreea Bălan a intrat deja într-un război al declarațiilor, după ce George Burcea ar fi insinuat că i-ar fi fost infidelă pe timpul căsniciei lor. Iată prima reacție a artistei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce, recent, în presă a apărut informația conform căreia George Burcea are de gând să facă niște dezvăluiri neașteptate în timpul procesului de divorț, dezvăluiri ce se referă la infidelitatea soției sale pe parcursul căsniciei, Andreea Bălan a luat atitudine.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

„Eu în toate relațiile mele am fost fidelă”

Deranjată de afirmațiile viitorului ei fost soț, artista a negat cu tărie toate speculațiile, menționând că soțul ei încearcă să o discrediteze și să-i strice imaginea.

„Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relațiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva', a declarat Andreea Bălan pentru spynews.ro.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie: „Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu”/ EXCLUSIV

Cum comentează Andreea Bălan zvonurile că George Burcea o va acuza de infidelitate, la procesul de divorț: "Noi suntem despărțiți de 8 luni și fiecare este liber să..."Cum comentează Andreea Bălan zvonurile că George Burcea o va acuza de infidelitate, la procesul de divorț: "Noi suntem despărțiți de 8 luni și fiecare este liber să..."

Andreea Bălan încearcă să-și protejeze fiicele

După ce, în luna martie, Andreea Bălan și George Burcea au surprins pe toată lumea cu anunțul divorțului, în această vară artista a fost surprinsă în ipostaze tandre, la mare, alături de Tiberiu Argint, iar la scurt timp cei doi au postat pe conturile de socializare fotografii ce sugerau că sunt împreună.

Acest lucru ar putea fi folosit de către George Burcea în timpul procesului de divorț, dar Andreea a subliniat că nu a fost cazul despre infidelitate din partea ei în timpul căsniciei, afirmând că a păstrat tăcerea până acum de dragul fetițelor, care trebuie protejate.

„Eu am fost o doamnă și nu am declarat mai nimic despre despărțirea noastră, tocmai ca să protejez fetele și să nu afle ele toate dedesubturile dintre noi. Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies și spun care este adevărul', a mai spus Andreea Bălan pentru sursa citată.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole solicită redeschiderea dosarului morții vedetei: „Tata este singurul care a luptat să afle adevărul”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter