Maia Morgenstern, amendată în trafic! Actrița s-a arătat indignată că polițistul nu purta mască: "Domnul agent, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult"

Publicat pe

Maia Morgenstern a fost amendată în trafic! Actrița s-a arătat foarte revoltată de faptul că polițistul care a amendat-o în trafic nu purta mască, în contextul pandemiei de coronavirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Maia Morgenstern a fost oprită în trafic de către un polițist și cum nu avea ITP-ul făcut a primit o amendă pe măsură pe care a și plătit-o. Indignarea actriței nu a pornit din cauza faptului că a fost amendată, ci pentru că omul legii nu a păstrat distanța socială și nici nu a purtat mască de protecție.

Eh. Sunt mânioasă. După spectacol m-am dus acasă, cu mașina. Puțin după ora 22. Victoriei colț cu Elisabeta. Conduceam prudent, pentru că obosită, pentru că în seara caldă de vară erau mulți pietoni la plimbare.

Citește și: Alin Oprea, surprins în compania unei brunete, pe litoral:„Are o relație de 2 ani cu această femeie! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nicio formă'

M-a oprit o mașină de poliție. Am oprit, am pus masca de protectie, am deschis geamul. Agentul s-a apropiat. Fără mască.

„Actele!' Am prezentat actele imediat și fără să întreb nimic… Nu mă știam vinovată cu nimic. Nu aveam chef de discuții cu un necunoscut care nu poartă mască.

M-a întrebat „De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.' Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, cu… se codea: să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă.

Citește și: Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea ar fi insinuat că i-a fost infidelă în timpul căsniciei.„Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să…'

Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă.
„Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?'
„Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…'
„Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda…'

Citește și: Michelle Obama a intrat în depresie din cauza epidemiei COVID-19:„Au existat perioade când nu am putut să fac nimic'. Cum se simte acum fosta Primă Doamnă

Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie.
În rest… prevenție, prudență, omenie… hai!
Stăm cu mască.
P.S. Later edit, sau cum se cheamă: Evident că s-a aplicat întocmai legea și nu am beneficiat de niciun fel de” înțelegere „: mi-a fost ridicat și talonul. Nu am niciun comentariu, nicio contestație de făcut. Așa spune legea.Și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut.
P1.S1. Am plătit amenda
, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Maia Morgenstern, amendată în trafic! Actrița s-a arătat indignată că polițistul nu purta mască: "Domnul agent, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult"Maia Morgenstern, amendată în trafic! Actrița s-a arătat indignată că polițistul nu purta mască: "Domnul agent, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter