Michelle Obama a intrat în depresie din cauza epidemiei COVID-19: "Au existat perioade când nu am putut să fac nimic". Cum se simte acum fosta Primă Doamnă

Publicat pe

Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, susține că se luptă cu depresia – și nu doar din cauza carantinei, ci problemele sale pornesc și de la ce se întâmplă în Statele Unite la acest moment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Michelle Obama este îngrijorată pentru soarta Americii! Soția lui Barack Obama a dezvăluit pentru New York Post că suferă de depresie, în principal din cauza evenimentelor care s-au petrecut în ultimul timp și a modului în care administrația Trump gestionează situația.

„Am de-a face cu o formă de depresie de grad scăzut. Nu doar din cauza carantinei, ci și din cauza conflictelor rasiale și doar văzând ce face această administrație', a declarat Michelle Obama în noul ei podcast.

Citește și: Julia Chelaru nu are deloc noroc în dragoste.S-a despărțit de iubit. Cei doi erau împreună de doi ani

Michelle și Barack Obama locuiesc în continuare în Washington DC, într-un cartier liniștit și luxos de vile, la mai puțin de doi kilometri de fosta reședință, Casa Albă.

Citește și: Fiica lui Arnold Schwarzenegger a născut în secret!Chris Pratt a devenit tată pentru a doua oară

Ce îi ridică moralul fostei Prime Doamne

Fosta Primă Doamnă susține că a încercat să se antreneze pe timpul carantinei, cu toate că nu a reușit de fiecare dată. De asemenea, a ținut să menționeze că moralul îi este ridicat în momentele în care este în preajma oamenilor buni.

„Încerc să mă antrenez, deși au existat perioade de-a lungul acestei carantine când nu am putut să fac nimic. Moralul meu e ridicat atunci când mă simt sănătoasă, când sunt înconjurată de oameni buni', a mai spus Michelle Obama, potrivit spynews.ro.

Citește și: Anna Lesko participă la Ferma:„Viața te pune în fața unor situații…'

Michelle Obama a intrat în depresie din cauza epidemiei COVID-19: "Au existat perioade când nu am putut să fac nimic". Cum se simte acum fosta Primă DoamnăMichelle Obama a intrat în depresie din cauza epidemiei COVID-19: "Au existat perioade când nu am putut să fac nimic". Cum se simte acum fosta Primă Doamnă

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter