Anna Lesko participă la Ferma: „Viața te pune în fața unor situații...”

Publicat pe

Anna Lesko va putea fi văzută la Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma’, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Anna Lesko este extrem de încântată să participe la Ferma. Spune că este o mare provocare pentru ea și că îi va lipsi fiul ei, dar va încerca să rămână puternică.

Cine este Octavian Ciovică, concurent Ferma. Consilier politic și celebru pilot: „Toată viața am umblat după provocări. O să fiu ca la un salon de SPA'

'Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!' a spus Anna Lesko.

Care a fost cea mai mare provocare când ai ajuns în România?

Anna Lesko: Eu, așa am ajuns în România, cu trupa de balet. Tatăl meu nici nu știa, era plecat în Moscova atunci, iar mama rămăsese să aibă grijă de noi, fetele. Și noi eram crescute cu mare strictețe, nu mergeam la discotecă, ci învățam să avem grijă de gospodărie și să ne pregătim de viață. Mama ne învăța și cum să avem grijă de noi, ea mergea pe tocuri chiar și atunci. Cred că a fost un model pentru cât de feminină trebuie să fii și aranjată, indiferent de ceea ce faci. 

La 40 de ani, Anna Lesko a avut curaj să ia viața de la capăt! Cum arată o zi din viața ei, alături de fiul său / Reportaj

Cum și-a început Anna Lesko cariera în România

Anna Lesko: Inițial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete. Apoi am intrat ca rezervă în trupă, iar în câteva luni am ajuns să dansez. Toamna, am rămas în București, și am terminat, concomitent, clasa a XI-a și am intrat și în primul an la Facultate, deoarece legea permitea acest lucru. A fost un an extrem de dificil, a trebuit să învăț și limba română și continuam să mă ocup și de toate planurile mele.

George Burcea și Anda Adam, noii concurenți de la Ferma! Noul sezon al emisiunii de la ProTV vine cu multe surprize

Am reușit să depășesc acel moment, iar Facultatea de Drept am urmat-o la recomandările unui profesor care m-a ajutat să învăț limba română. A fost frumos, aveam 6 ore de dicție și învățat cuvinte, zi de zi. A trebuit să demonstrez multor oameni din jurul meu că puteam face această trecere din Chișinău în București. 

Cum a început pasiunea pentru pictat? Rămâne una dintre activitățile care te relaxează când ai puțin timp liber?

Anna Leko: Sabin Bălașa mi-a văzut picturile și a zis: 'Rusoaico, ești o revelație pentru mine'. De foarte multe ori, eu făceam combinații de culori, fără să știu exact legile picturii. Când ești școlit și înveți, nu mai poți face lucruri atât de pure și inocente. Eu doar simțeam alăturarea unor culori, felul în care terminam trecerile și asta mi definea curajul în lucrări. Sabin Bălașa m-a lăsat să stau la aer în atelier și stăteam cu orele să mă uit la el, uitam de sete și foame. 

S-a aflat cine sunt concurenții care intră în Ferma, în noul sezon. „Este o foarte mare provocare'

Pictura este unul dintre cele mai mari hobby-uri ale vedetei

Anna Lesko: Pictez ori de câte ori am ocazia, din păcate nu mai am la fel de mult timp ca înainte. Când vine o avalanșă de emoții, de sentimente, trebuie să mă găsesc urgent în fața unei pânze. Mi-aș dori să o pot face mai des, pentru a nu-mi ieși din ritm. Viața te pune în fața unor situații, cum eram înainte de pandemie – mereu pe drumuri, la concerte, în timpul liber cu Adam, preocupată de educația lui. Evident că nu e vina nimănui că nu stau mai des în fața șevaletului. Sunt zile în care nu am deloc inspirație, dar nu mereu trebuie să te ghidezi după ea. Dacă ai ideea, trebuie să o definitivezi: lucrezi, ajungi la detalii, practic înseamnă muncă. 

Anna Lesko participă la Ferma: „Viața te pune în fața unor situații...'Anna Lesko participă la Ferma: „Viața te pune în fața unor situații...'

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Anna Lesko: Prima impresie ar fi că sunt o zăpăcită, agitată! 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter