Oana Radu, încă o intervenție estetică! Artista și-a mărit buzele din nou

Publicat pe

Oana Radu a prins, se pare, gustul intervențiilor estetice, artista apelând din nou la medicul estetician pentru o augmentare a buzelor. Iată cum arată acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a făcut remarcată la Vocea României, Oana Radu a trecut printr-o serie de transformări incredibile, artista ajungând de la 110 kilograme la 55… Un efort imens care, ulterior, a necesitat niște operații estetice din cauza surplusului de piele rămas în urma slăbirii.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

„Eu, foarte fericită”

De-a lungul timpului Oana Radu și-a scos pielea în exces de pe abdomen, și-a operat brațele (unde pielea atârna inestetic) și a apelat la o operație de mastoplexie, fiindu-i ridicați sânii și introduse proteze de silicon.

Nici după ce a ajuns la kilogramele dorite Oana nu s-a oprit, artista apelând în continuare la serviciile medicului estetician pentru mici retușuri… Iată că, recent, ea și-a anunțat fanii de pe contul de socializare că și-a mărit din nou buzele și chiar a postat un filmuleț în care apare nefardată, imediat după intervenție.

'Eu foarte fericită după ce doamna doctor făcuse magie cu fața mea', 'Eu foarte fericită și o iubesc pe doamna doctor', sunt mesajele artistei de pe contul de socializare. Iar fotografiile postate demonstrează că are toate motivele…

Oana Radu, încă o intervenție estetică! Artista și-a mărit buzele din nouOana Radu, încă o intervenție estetică! Artista și-a mărit buzele din nou

Dieta Oanei Radu

Oana Radu a reușit să slăbească peste 65 de kilograme și pare că nu se va opri aici. Artista, acuzată de mai multe ori că și-a făcut abdominoplastie, susține că totul se datorează regimului pe care l-a ținut.

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez. – a dezvăluit Oana Radu.

Citește și: Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu: „Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa!”

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter