Jador, adevărul despre relația cu Ella de la Puterea Dragostei: "Nu mai avem nicio treabă". Ce spune mama artistului despre fosta noră

Publicat pe

Jador a decis că este timpul să răspundă fanilor cu privire la curiozitățile pe care le au în ceea ce îl privește și a făcut declarații surprinzătoare cu privire la relația pe care a avut-o cu Ella.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jador este foarte apropiat de fanii lui, astfel că a realizat un live, împreună cu mama lui, pentru a răspunde fanilor la mai multe întrebări. Precum era de așteptat, au venit și întrebări legate de viața amoroasă, iar Jador nu s-a eschivat și a dat răspunsuri directe.

Dat fiind că live-ul a fost făcut împreună cu cea care i-a dat viață, fanii i-au adresat întrebări în legătură cu Ella de la Puterea Dragostei, fosta noră. Mulți și-au dorit să știe cum și-a perceput nora. Femeia nu a avut încotro și a răspuns sincer:

Citește și: Amalia de la Chefi la cuțite, bătută în plină stradă!„M-au dat cu capul de pământ și au…' Motivul halucinant pentru care a ajuns la spital

„Nu pot să-mi dau cu părerea despre despre un om, dacă nu-l cunosc personal. Așa că l-am văzut cum l-ați văzut și voi…e altceva”, a declarat mama lui Jador.

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 40 de ani.Ce surpriză i-a făcut Lidia Buble de ziua lui

Jador nu se mai iubește cu Ella de la Puterea Dragostei

Un alt fan mai curajos a întrebat direct dacă Jador mai are sentimente pentru fosta iubită, dacă o mai iubește sau nu, dacă îi mai leagă ceva, dacă mai au la acest moment o relație.

Citește și: Adevărul din spatele divorțului dintre Larisa și Alin Oprea, după 22 de ani de căsnicie:„El are o altă parteneră. Distanța nu e bună'

Jador a clarificat că nu mai are nicio legătură cu Ella, sfătuind oamenii nu ar trebui să mai creadă tot ce văd la televizor:

„N-am nicio treabă cu Ella.”, a transmis Jador hotârât.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter