Amalia de la Chefi la cuțite, bătută în plină stradă! "M-au dat cu capul de pământ și au..." Motivul halucinant pentru care a ajuns la spital

Publicat pe

Amalia de la Chefi la cuțite a fost, la momentul difuzării emisiunii, subiect de controverse, celebritatea venită peste noapte creându-i o mulțime de probleme. Iată că acestea o urmăresc și în ziua de azi…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Amalia de la Chefi la cuțite traversează momente grele, după ce a fost bătută în plină stradă de un cuplu, care i-a aplicat o corecție dintr-un motiv absolut halucinant…

Amalia Bellantoni a fost dintre participantele la Chefi la cuțite din sezonul trecut și probabil cea mai controversată dintre toți. Femeia a stârnit numeroase antipatii în rândul publicului, dar unii au dus la un alt nivel aversiunea. Din acest motiv, Amalia a trăit un adevărat coșmar, după ce a fost amenințată în repetate rânduri de indivizi necunoscuți… Coșmar care, iată, nu s-a terminat!

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

Nimeni nu a intervenit

Recent, fosta vedetă a show-ului culinar a fost bătută în plină stradă de un cuplu, soț și soție, pe motiv că… este „prea vedetă”! Conform spynews.ro, aceasta a fost trântită la pământ de cei doi, după care alte persoane necunoscute au sărit pe ea.

„Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine”, a declarat Amalia de la Chefi la cuțite pentru sursa citată.

Ulterior, amalia a fost transportată la spital cu ambulanța, după ce și-a pierdut cunoștința, iar persoanele care vor fi găsite vinovate vor răspunde în fața legii.

Citește și: Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu: „Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa!”

Amalia de la Chefi la cuțite, bătută în plină stradă! "M-au dat cu capul de pământ și au..."  Motivul halucinant pentru care a ajuns la spitalAmalia de la Chefi la cuțite, bătută în plină stradă! "M-au dat cu capul de pământ și au..."  Motivul halucinant pentru care a ajuns la spital

A primit amenințări și în trecut!

Supranumită ‘Regina Pizzei’, ca urmare a faptului că este căsătorită cu un italian, Amalia a primit o serie de amenințări, fiind terorizată în mod repetat de indivizi necunoscuți în timp ce participa la Chefi la Cuțite, dar și după ce a fost eliminată din concurs. Concurenta a mărturisit că a fost sunată în miez de noapte și amenințată că restaurantul său va fi incendiat și va avea probleme serioase.

Unele persoane îmi terorizează viaţa de când apar la tv. Nu le-am luat în seamă prima dată mesajele obscene pe care le-am primit. M-au sunat la 3 noaptea şi mi-au spus că vin la restaurant să ne dea foc. Dimineaţa mi-au zis oamenii că să am grijă ce fac la tv', a povestit Amalia la „Acces Direct'.

O angajată de la restaurantul meu mi-a zis că o mașină a oprit în fața și un bărbat a anunțat că o caută pe Sicilianca și a vrut să dea în chelneriță, atunci când o a doua persoană din mașină a rugat să nu fie bătută chelnerița, fiindcă nu ea este Amalia Bellantoni, a mai povestit Amalia de la Chefi la cutite.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter