George Burcea, declarații emoționante despre Andreea Bălan la Ferma. Reacția vedetei, după ce s-a difuzat totul la TV: ”Va exista pentru mine mereu”

Publicat pe

George Burcea este concurent la Ferma și a făcut mărturisiri neașteptate despre fosta soție, Andreea Bălan. Actorul a vorbit foarte frumos despre mama fetițelor sale, ba chiar pare că nu ar spune nu unei împăcări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

George Burcea a arătat la Ferma tatuajele pe care le are, dar și ce prezintă acestea. Actorul a dezvăluit că ambele sunt legate de familia lui, inclusiv de Andreea Bălan. După ce și-au adus acuzații grave, cei doi pare că au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt.

Surprinzător, George Burcea a vorbit foarte frumos despre Andreea Bălan, pe care a numit-o 'soția'. Divorțul lor nu s-a terminat, iar în acte cei doi sunt căsătoriți.

'Am două fetițe, cea mica are un an și jumătate, Clara Maria, și cea mare este Ella Maya. Am aici și un tatuaj cu ele, aici este o invitație de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, pe Clara, care este micuță, micuță… Iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg!', a mărturisit George Burcea, la interviul de la emisiunea Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe Pro TV.

În ceea ce privește despărțirea de Andreea Bălan, actorul a spus că aceasta ar fi fost inevitabilă din cauza trecutului său dramatic.

'În momentul în care ai un backround asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă, rata să destrami familia la rândul tău este destul de mare', a spus George Burcea.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma. Imaginile care vor stârni mari controverse

George Burcea, declarații emoționante despre Andreea Bălan la Ferma. Reacția vedetei, după ce s-a difuzat totul la TV: 'Va exista pentru mine mereu'George Burcea, declarații emoționante despre Andreea Bălan la Ferma. Reacția vedetei, după ce s-a difuzat totul la TV: 'Va exista pentru mine mereu'

Reacția Andreei Bălan, după ce a auzit ce a spus George Burcea la Ferma

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț, dar se pare că lucrurile s-au mai liniștit între ei. Actorul, concurent la Ferma, a vorbit despre mama copiilor lui, dar și despre tatuajul pe care îl are pe braț. După ce a auzit ce a spus George, Andreea Bălan a postat un mesaj pe Instagram.

Citește și: Andreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint! Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele ar fi rămas în grija lui George Burcea

'Uneori, inima vede ceea ce pentru ochi este invizibil', a scris artista. În prezent, Andreea Bălan are o relație cu Tiberiu Argint, iar o împăcarea cu George Burcea pare a nu mai fi posibilă.

Citește și: Cum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter