Andreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint! Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele ar fi rămas în grija lui George Burcea

Publicat pe

Andreea Bălan și Tiberiu Argint par să fi avut parte de o nouă aventură împreună, în timp ce fetițele artistei, Ella și Clara au rămas, din nou, în grija tatălui, actorul George Burcea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că încă nu s-au afișat împreună și nici nu au făcut vreo declarație cu privire la relația lor, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși prima oară împreună la malul mării de către paparazzi Cancan, iar acum par să fi plecat într-o nouă escapadă.

Citește și: Kamara și fosta lui soție s-au împăcat de dragul fiului lor:„Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați'

Dacă până acum nu au spus explicit că sunt împreună și nici nu s-au afișat amandoi, de data aceasta pare să nu mai existe niciun dubiu. Andreea Bălan și Tiberiu Argint au postat poze de pe aceeași ambarcațiune, în dreptul fotografiilor scriind mesaje cu subînțeles. 'Atenție la tribord', a transmis Andreea Bălan și 'Atenție la babord' – Tiberiu Argint, îndreptând arătătorul unul spre celălalt.

În următoarele poze postate, cei doi par liniștiți și în culmea fericirii.

Micuțele Ella și Clara par să fi rămas, din nou, în grija tatălui, George Burcea. Cel puțin asta reiese din story-ul postat cu Clara.

Coincidență sau o altă escapadă în doi?

Aceasta pare să fie doar o altă ecapadă, căci s-au mai remarcat și săptămâna trecută o serie de coincidențe pe rețelele de socializare.

Tiberiu Argint a postat zilele trecute o fotografie cu un frumos lac, în care se oglindește spectaculos cerul. La rândul ei, Andreea Bălan a pus un story cu o priveliște destul de asemănătoare, ceea ce a pus fanii pe gânduri imediat: Același apus, același cadru ca în fotografiile Andreei Bălan! #vacanțăplăcută', a fost unul dintre comentariile de la postarea lui Tiberiu.

Citește și: Marea împăcare! Andreea Bălan, susținută de tatăl său în plin divorț, după ce ani de zile nu și-au vorbit.Săndel Bălan și-a vizitat pentru prima oară nepoatele

De asemenea, George Burcea a postat exact în aceeași perioadă story-uri cu imagini și filmulețe cu Ella și Clara în timp ce se jucau, semn că micuțele erau în grija lui.

Reamintim că Andreea Bălan și George Burcea se află în plin divorț. Artista a fost surprinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint, la aproximativ jumătate de an de la despărțirea soț. Vedeta și Tiberiu Argint au fost surprinși în ipostaze tandre la mare, în Vama Veche. Artista și fratele Soniei Argint ar avea o relație de mai bine de o lună și par a fi foarte fericiți împreună, trăind intens fiecare moment petrecut unul în compania celuilalt.

Citește și: Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia de la Digi24:„Este o demisie amânată, pandemia a cerut cumva prezenţa mea ca jurnalist'

Andreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint! Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele ar fi rămas în grija lui George BurceaAndreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint! Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele ar fi rămas în grija lui George Burcea

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter