Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia de la Digi24: "Este o demisie amânată, pandemia a cerut cumva prezenţa mea ca jurnalist"

Publicat pe

Demisie surprinzătoare! Elena Vijulie Tănase a anunțat că și-a dat demisia de la Digi24, precizând chiar că a amânat momentul pe fondul pandemiei de coronavirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia după 8 ani în echipa Digi24. A făcut anunțul pe Facebook, printr-un mesaj scurt și la obiect: Ieri, 28 iulie 2020, am demisionat de la Digi24. Încetarea contractului va intra în vigoare luni, 3 august 2020. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceşti 8 ani', a transmis pe rețelele de socializare.

Citește și: Camil Marinescu, răpus de coronavirus, a făcut dezvăluiri cutremurătoare înainte de a muri:„Îţi topeşte creierii. Te sfâşie. Coşmar'

Jurnalista a contribuit la realizarea a numeroase emisiuni și documentare, iar înainte de Digi24, a lucrat la BBC România și Realitatea Tv.

Elena Vijulie Tănase a precizat că și-a amânat demisia pe fondul pandemiei de coronavirus, dat fiind că îi era solicitată prezența.

Elena Vijulie Tănase: „Cred că am nevoie de altă ambianţă profesională”

Citește și: Show-ul de dating Rămân cu tine, prezentat de Liviu Vârciu la Antena 1, începe pe 4 august

Este o demisie amânată, în sensul că proiectele mele legate de film documentar şi istorie recentă cereau acest lucru. Pandemia a cerut cumva prezenţa mea ca jurnalist, astfel că am amânat aceste proiecte. În pandemie, am prezentat revista presei internaţionale, a fost propunerea mea să fac această rubrică. Am simţit această nevoie pentru publicul din România. Ultima ediţie de revista presei va fi duminică, pe 2 august.

Personal, cred că am nevoie de altă ambianţă profesională. În mod cert, am nevoie de o schimbare. Cred că pandemia ne ajută pe toţi să ne vedem mai clar priorităţile„, a spus ea pentru Pagina de Media.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Misty și Keo:„Eram puștoaică, aveam 17 ani…'. Ce a urmat i-a întrecut orice imaginație. Mai ales pe a Andreei Bălan!

Jurnalista a mai menționat că este implicată în mai multe proiecte care solicită mult timp, rămânând să se decidă pe viitor pe ce anume va axa mai departe.

Sursa foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter