Unde va fi înmormântat tatăl Mădălinei Manole. Fratele artistei: "La Mădălina, la mormânt, stăpân e soțul"

Publicat pe

Tatăl Mădălinei Manole a murit ieri, în urma infectării cu COVID-19, după ce intrase în comă și era susținut de aparate. Din păcate, părintele artistei a încetat din viață cu un mare regret. Iată unde va fi înmormântat tatăl Mădălinei Manole!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Aflat la o vârstă înaintată și pe fondul unor boli preexistente, tatăl Mădălinei Manole a pierdut ieri lupta cu boala. Bărbatul se infectase cu virusul COVID-19, iar medicii nu i-au dat șanse prea mari de supraviețuire, asta și din cauza vârstei sale destul de înaintate, care îl încadra în categoria de risc crescută. Anunțul a fost făcut chiar de către fratele artistei, Marian Manole, pe contul său de socializare.

„DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata ta și soția ta!”, a scris acesta pe Facebook.

Despărțiți și în viață, și în moarte…

Tatăl Mădălinei Manole va fi înmormântat lângă soția lui, în cimitirul Bolovani, din Ploiești, dar nu și alături de fiica lui, deoarece 'la Mădălina stăpân e soțul', după cum a declarat fratele artistei.

Marian Manole a dezvăluit pentru Click! că tatăl său va fi înmormântat în scurt timp, conform protocolului privind persoanele decedate de COVID-19, drept urmare, în ziua înmormântării va avea loc o slujbă simplă la groapă, iar numărul de persoane care vor participa va fi limitat.

Tatăl Mădălinei Manole și soția lui, decedată acum trei ani și jumătate, de cancer, se vor reuni după moarte, însă, chiar dacă se vor afla în același cimitir cu fiica lor, nu vor fi aproape de Mădălina nici după moarte, așa cum și-au dorit, după ce soțul artistei a trecut pe numele lui locul de veci după decesul acesteia, în urmă cu 10 ani.

Mai mult, cei doi soți au părăsit această lume cu regretul de a nu-și fi putut vedea nepotul, fiul Mădălinei și al lui Petru Mircea.

Citește și: Anna Lesko recunoaște că este o mamă exigentă: „Sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el”/ EXCLUSIV

Unde va fi înmormântat tatăl Mădălinei Manole. Fratele artistei: "La Mădălina, la mormânt, stăpân e soțul"Unde va fi înmormântat tatăl Mădălinei Manole. Fratele artistei: "La Mădălina, la mormânt, stăpân e soțul"

Ion Manole, răpus de o formă gravă de COVID-19

La câteva zile după ce Ion Manole s-a îmbolnăvit de COVID-19, medicii deja nu îi mai dădeau nicio șansă, cu atât mai mult cu cât suferea de afecțiuni preexistente.

„Nu mai sunt șanse. A intrat în comă, a făcut stop cardio respirator și doctorii de acolo mi-au spus să mă pregătesc de ce-i mai rău, declara fratele Mădălinei Manole, în urmă cu aproape o săptămână, când tatăl său a fost internat în spital.

Deși a fost resuscitat, iar inițial a răspuns manevrelor, ulterior a decedat.

„Ne-au spus că nu mai e nicio șansă, a mai precizat Marian Manole.

Potrivit unor informații, medicii ar fi vrut să-l transfere la spitalul din Focșani, dar familia s-a opus. Starea pacientului nu ar fi permis o astfel de deplasare, iar spitalul din Focșani nu ar fi atât de bine dotat precum cel din Ploiești.

Acum 4 ani, tatăl Mădălinei Manole suferise un AVC, de pe urma căruia își revenise, dar pierderea soției, la 7 ani după pierderea fiicei, și faptul că nu putea să-și vadă nepotul l-au afectat foarte mult.

Citește și: Mircea Badea, mesaj dur pentru bătăușa din Târgu Jiu, care a agresat și umilit o fetiță de 13 ani: „Merită pedeapsa cu moartea!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter