Cristi Țopescu și Raluca au divorțat oficial. După doi ani, procesul a ajuns la final

Publicat pe

Cristi Țopescu și Raluca au divorțat oficial, după aproxiamtiv doi ani procesul a ajuns la final. Avem detalii despre decizia magistraților în cazul disputei din familia Țopescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Divorțul lui Cristi Țopescu de Raluca s-a finalizat, în sfârșit. După doi ani în care au stat prin tribunale, acum cei doi sunt oficial liberi. Magistrații au decis ca fosta soție a fiului lui Cristian Țopescu să păstreze numele de familie al acestuia, dar și exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la cei doi minori.

Raluca și Cristi Țopescu s-au căsătorit în urmă cu 10 ani și împreună au doi băieti, Noah și Lucas. În urmă cu trei ani, soția fiului lui Cristian Țopescu îl acuza pe acesta de infidelitate în mod public, însă s-au împăcat la scurt timp. În primăvara anului 2019, Cristi Țopescu a decis să pună capăt mariajului. Fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a demarat acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu, la patru luni de la moartea jurnalistei

Cristi Țopescu și Raluca au divorțat oficial. După doi ani, procesul a ajuns la finalCristi Țopescu și Raluca au divorțat oficial. După doi ani, procesul a ajuns la final

Decizia instanței în privința divorțului lui Cristi Țopescu

'Admite în parte cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate între părţi, înregistrată sub numărul xxx, la data de 07 noiembrie 2017, în Bucureşti, Sectorul 1, prin divorţ, prin acord. Ia act de înţelegerea părţilor cu privire la următoarele aspecte: a). păstrarea de către soţie a numelui dobândit prin căsătorie, acela de Ţopescu; b). exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minorii —- născut la data de —- şi —-, născut la data de —-, în comun de către ambii părinţi. Stabileşte domiciliul minorilor —– la mamă.

Stabileşte în sarcina tatălui-reclamant, a unei contribuţii la cheltuielile de creştere, îngrijire şi educare a minorilor —- în cuantum de 1/3 din veniturile sale nete realizate lunar (câte 1/6 pentru fiecare minor), de la data introducerii cererii de chemare în judecată (13 martie 2019) şi până la data majoratului fiecărui beneficiar. Stabileşte în favoarea tatălui-reclamant un program de legături personale cu minorii —- Respinge în rest cererile, ca neîntemeiate. Compensează cheltuielile de judecată. Definitivă în ceea ce priveşte divorţul prin acordul părţilor. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, în ce priveşte cererile accesorii. Cererea privind calea de atac se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată, azi, 28.09.2020'se arată în decizia magistraților, potrivit Cancan.

Citește și: Fratele Cristinei Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul. La mijloc e vorba de o avere considerabilă

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter