George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma: „Toate injuriile...”

Publicat pe

George Burcea i-a dat replica Andreei Antonescu. După ce vedeta l-a umilit la Ferma, spunând în fața unei țări întregi că el trece acum prin cel mai bun moment al carierei sale, fostul soț al Andreei Bălan a ținut să o atace la rândul său pe cântăreață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai exact, actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie făcută în cadrul competiției, iar descrierea a fost una cu trimitere directă către artistă.

„Privirea nr 1 – Atunci când vezi în @fermaprotv oameni mici în jurul tãu ?
Vã multumesc pentru toatã sustinerea. Si toate injuriile??? vã ❤️' a scris George Burcea.

George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma: „Toate injuriile...'George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma: „Toate injuriile...'

Andreea Antonescu, atac la adresa lui George Burcea la Ferma. Motivul divorțului dintre cei doi: 'S-au despărțit strict pe probleme de droguri'

Cum l-a umilit Andreea Antonescu pe George Burcea

Andreea Antonescu a ajuns la Ferma, dar nu a fost primită cu bucurie de ceilalți concurenți. Cel mai deranjat de această situație este George Burcea. Imediat după ce a intrat în echipa orășenilor, artista a vorbit, din punctul său de vedere, despre despărțirea actorului de Andreea Bălan.

Citește și: Nu s-a mai putut abține! Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint: ‘Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo’

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui',a spus artista.

Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară: ‘Nu așa ar trebui să se comporte un tată’

George Burcea are o relație cu Viviana Sposub

Într-o discuție din care umorul nu a lipsit, George Piștereanu l-a întrebat pe George Burcea: „Îți pui pirostriile?’. Răspunsul oferit de actor a fost total neașteptat, dar hotărât: DA. Glumele au mers mai departe la Ferma, Piștereanu precizându-i că ar dori să vină la nuntă alături de Anna Lesko.

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul.Emisiunea s-a filmat în Turcia

George Burcea, despre Viviana Sposub: „E o fată pe care este nevoie să o iubești’

George Burcea a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale, Viviana Sposub, mai ales după sărutul pe care și -au dat la plecarea sa în tabăra Bandiților.

„Noi nu am vorbit nimic. Despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit să fac aici un tămbălău.

O să ajung acasă frumos, o să încerc să-mi rezolv treburile pe care le am și apoi să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu. Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi„, a declarat George Burcea, după sărutul cu Viviana Sposub.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter