Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în Turcia

Publicat pe

Răzvan Fodor este prezentatorul emisiunii Burlacul, care l-a avut în centrul atenției pe Andi Constantin. Show-ul revine la Antena 1, iar filmările au avut loc în Turcia, de unde avem și primele imagini.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Filmările pentru emisiunea Burlacul de la Antena 1 au avut loc în Turcia, iar Răzvan Fodor s-a întors zilele trecute în România. Prezentatorul TV a fost văzut alături de Andi Constantin și de concurente pe străzile din Turcia, potrivit Click!. Avem imagini de la Burlacul, emisiunea mult așteptată de telespectatori.

Răzvan Fodor a fost nevoit să stea din nou o perioadă departe de familie, însă de data aceasta soția și fetița lui l-au vizitat. Filmările pentru Burlacul au avut loc într-o vilă din Corbeanca, dar și în Turcia.

Avem imagini de la Burlacul, în timp ce Răzvan Fodor filma pentru emsiune. Cea care a reușit să ajungă la inima lui Andi Constantin a fost deja aleasă, iar acum așteptăm doar să se comunice data oficială a difuzării show-ului de la Antena 1.

Citește și: Răzvan Fodor și Irina, aniversare de 10 ani a căsniciei cu surprize! Complice a fost chiar fiica lor

Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în TurciaRăzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în Turcia

Andi Constantin este noul Burlac de la Antena 1

Andi Constantin, fosta ispită masculină de la Insula iubirii, este noul Burlac de la Antena 1. Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii, a vorbit foarte frumos despre personajul principal al show-ului.

'E un tip mişto, e foarte normal, frumuşel şi chiar este în punctul în care îşi doreşte o relaţie serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu maşina la scară şi cu inelul cu diamant cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă', a spus Răzvan Fodor.

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: 'Am înțeles că se vrea altceva'

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter