Răzvan Fodor și Irina, aniversare de 10 ani a căsniciei cu surprize! Complice a fost chiar fiica lor

Publicat pe

Au trecut 10 ani de când Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Câștigătorul de la Asia Express a avut parte de surpriza vieții lui când a văzut ce i-a pregătit soția sa, iar complice i-a fost chiar fiica lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Săptămânile în care Răzvan Fodor a stat plecat de acasă, pentru că filma pentru Asia Express, și-au spus cuvântul. Irina Fodor nu a mai vrut să mai piardă niciun moment important, așa că l-a urmat pe soțul ei unde acesta s-a dus.

Pe 4 septembrie, Irina și Răzvan Fodor împlinesc 10 ani de la cununia religioasă, iar momentul acesta era musai să fie sărbătorit.

Fostul prezentator TV nu se afla acasă, fiind plecat cu treabă pentru un nou proiect, iar soția lui s-a gândit să îi facă o surpriză. Irina a avut-o complice chiar pe fiica lor și a povestit care a fost planul, dar și cum a reacționat Răzvan Fodor.

Citește și: Răzvan Fodor, dezvăluiri surprinzătoare despre începuturile relației cu Irina. A supus-o mai multor teste: „Mi-am dat seama că e femeia alături de care vreau să trăiesc”

„Nici prin cap nu mi-a trecut să las aniversarea de 10 ani a căsniciei noastre să treacă, iar noi să fim la sute de kilometri distanță unul de altul. (…) Nu vă gândiți că dau iama peste om pe unde merge și el cu treabă, doar că de data asta, nu pot să las o aniversare foarte importantă pentru noi să treacă iar noi să fim separați.

Pe 4 septembrie, împlinim 10 ani de la cununia religioasă, și am auzit că trebuie să ne facem cadouri cu ocazia asta (..) Imediat ce planul a încolțit în căpșorul meu, l-am și pus în aplicare, așa că într-o dimineață, iată-ne cu bagajele făcute și cu o droaie de fluturi în stomac.

Drumul era lung până la tati, dar noi ne-am înarmat cu energie, iubire și multe gustărele. Iată-ne, deci, în fața porții locației unde are Fodor treabă. Prima persoană care ne-a văzut, s-a uitat la noi cu milă. Arătam ca și cum am fi venit după pensia alimentară.

Fodorică, în schimb, s-a topit. Și ne-a topit și pe noi. Îmbrățișări și pupături de parcă am fi fost la sute de kilometri unii de alții până atunci.

Ee, și acum, dacă tot am ajuns, m-am instalat binișor aici și m-am apucat de treabă: i-am reașezat lucrurile în dulap, ca să nu le mai găsească unde le-a pus și să simtă că a venit nevastă-sa. Cred că mă apuc și de niște sarmale, să vadă omu că nu au trecut 10 ani pe lângă mine fără să învăț nimic', a scris Irina Fodor pe blog.

Răzvan Fodor și Irina, aniversare de 10 ani a căsniciei cu surprize! Complice a fost chiar fiica lorRăzvan Fodor și Irina, aniversare de 10 ani a căsniciei cu surprize! Complice a fost chiar fiica lor

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: 'Am înțeles că se vrea altceva'

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe Irina

Recent, Răzvan Fodor a povestit la emisiunea „De Speak firu-n patru’ că el a fost cel care s-a ținut după Irina și a insistat câteva luni până când ea să cedeze.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute’ după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult’, a povestit amuzat Răzvan Fodor.

Citește și: După ce au câștigat Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor. Detaliile care nu se vor vedea niciodată la TV

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter