Brigitte Pastramă, primele declarații privind al treilea divorț: "Nu am știut cine e Florin în realitate. L-am cunoscut într-un moment greu"

Publicat pe

După ce a fost bătută în parcarea unui supermarket de către Florin Pastramă, s-a zvonit că Brigitte și-ar dori divorțul. Bruneta lămurește acum dacă ar intenționează să facă acest pas sau nu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imagini șocante au apărut la finalul săptămânii trecute cu Brigitte și Florin Pastramă, în prim-plan. Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, urlând la ea: „Tu și cu toată familia ta. Bă! Nu te potolești, bă?' 

Pe filmare se poate vedea cum Brigitte încearcă să se ridice, însă Florin o bruschează și o pune la pământ. Mai mulți oameni s-au adunat la scena oribilă de violență fizică și verbală, însă Florin Pastramă a strigat la ei amenințător și i-a alungat.

Citește și: George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma:„Toate injuriile…'

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Brigitte Pastramă nu a putut nici să confirme că va divorța, dar nici nu a exclus vehement această varianta.

„Întotdeaună în viață există momente potrivite când anumite răspunsuri vor fi primite. În momentul de față nu e momentul potrivit ca să dau acest anunț sau nu. Nu e un moment potrivit să răspund la această întrebare. Atât pot să spun', a spus Brigitte Pastramă.

Citește și: Brigitte Pastramă, la un pas de bătaie cu fiica ei.Scandalul a fost surprins de camerele de filmat

Brigitte Pastramă, primele declarații privind al treilea divorț: "Nu am știut cine e Florin în realitate. L-am cunoscut într-un moment greu"Brigitte Pastramă, primele declarații privind al treilea divorț: "Nu am știut cine e Florin în realitate. L-am cunoscut într-un moment greu"

Brigitte a divorțat de două ori

Declarațiile au continuat, iar bruneta a ținut să sublinieze că, de fapt, nu cunoștea adevărata față a soțului. A pus totul pe faptul că l-a cunoscut într-un moment dificil.

„Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu', a mai spus Brigitte.

Citește și: Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19. Ce simptome avea:'M-am panicat foarte tare'

De asemenea, nici nu a exclus varianta de a divorța a treia oară.

„Eu am divorțat de două ori, de tatăl Sarei și de Ilie Năstase. Nu înțeleg de ce aș fi acuzată de ceva, dacă aș divorța a treia oară, dacă ar fi, dar eu nu pot să dau acest răspuns astăzi. Vor veni momente în care toate lucrurile vor ieși la iveală, pentru că adevărul este unul singur', a conchis ea.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter