Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19. Ce simptome avea: ”M-am panicat foarte tare”

Publicat pe

Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19, după ce a început să aibă câteva simptome care au panicat-o. Iubita lui Alex Pițurcă a vrut să se asigure că totul este în regulă și a solicitat ajutorul medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19, după ce a sesizat că nu se simte foarte bine. Așa cum este cunoscută în showbiz, Angelina Jolie de România a povestit pe rețelele de socializare ce i-a întâmplat recent. Iubita lui Alex Pițurcă a vrut să se asigure că totul este bine și a făcut testul pentru noul coronavirus, iar acesta a ieșit negativ.

Citește și: Cristina Ich e sceptică în privința Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că suferă de COVID-19: „Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, mirosind brad… și seara te lovește COVID”

„Aseară m-am panicat foarte tare pentru că eram răgușită. Am chemat să mi se facă testul acasă, pentru că poți face testul pentru COVID-19 acasă.

Mi-am făcut și exudat, mi-am luat și sânge. Mi-au ieșit ambele negative. Nici nu am avut, nici nu am. Dar m-am speriat pentru că am un nas înfundat și-s așa răgușită.

Acum sunt mai bine pentru că am băut un ceai. La cât de paranoic ești, acum orice ce răceală, gata, nu e chiar așa, orice răceală', a spus modelul.

În timpul stării de urgență, iubita lui Alex Pițurcă nu a ieșit din casă și a evitat contactul cu oamenii.

Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19. Ce simptome avea: 'M-am panicat foarte tare'Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19. Ce simptome avea: 'M-am panicat foarte tare'

Cristina Ich a dat dovadă de responsabilitate, mai ales că este mamă și intră în contact cu băiețelul ei, Noah, dar și cu părinții și socri ei. Vedeta poate răsufla ușurată, pentru că ambele teste pe care le-a făcut au ieșit negative. Cristina Ich nu are COVID-19 și încearcă să se protejeze pe cât de mult poate.

Citește și: Dovada că frumuseţea se moşteneşte! Cristina Ich le-a arătat tuturor ce bine seamănă cu mama sa

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter