Dovada că frumuseţea se moşteneşte! Cristina Ich le-a arătat tuturor ce bine seamănă cu mama sa

Publicat pe

Cristina Ich a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită colaborării sale cu Bromania, dar şi datorită frumuseţii sale izbitoare. Vedeta are trăsături unice pe care le-a moştenit de la fiinţa care i-a dat viaţă. D-abia acum, aceasta a arătat-o tuturor pe mama sa.

Vedeta Cristina Ich nu s-a mai ferit şi a arătat-o recent pe mama sa. Frumoasa a postat pe Instagram un video în care apare doar mama sa. Aceasta are în jur de 50 de ani şi se poate observa că se întreţine foarte bine. Doamna poartă un tricou lejer, iar ce atrage atenţia este faptul că este machiată foarte discret, în trend. Probabil fiica sa Cristina îi oferă sfaturi despre cum să îşi pună trăsăturile în valoare.

Cristina Ich a îndemnat-o pe mama sa să îşi salute toţii fanii, doar e vedetă. Mama sa imediat a reacţionat.

„Eu nu sunt vedetă, sunt un om obişnuit.', a spus aceasta.

Cristina Ich, pe numele său real Cristina Micu, nu s-a putut abţine când a văzut-o pe mama sa cu ochelarii la ochi şi a obligat-o să îi dea jos.

„Dă ochelarii jos, zici că ai 80 de ani.', i-a cerut vedeta mamei.

Se poate observa cu uşurinţă faptul că vedeta Cristina Ich seamănă izbitor cu mama sa, la ochi, la ten, aşadar la majoritatea trăsăturilor.  Cristina Micu a fost dese ori numită şi Angelina Jolie de România, din cauza asemănării sale cu celebra actriţă.

Ea este mama mea , putin nervoasa😂😂😂😂 Nicol, calm😂😂♥️

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on


Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter