Valentina Pelinel a vorbit despre al doilea copil: „Da, de ce nu!”

Publicat pe

De mai bine de un an, Milan îi face zilele mai frumoase Valentinei Pelinel, iar din această cauză vedeta nu ar spune nu unui al doilea copil.

Chiar dacă nu este pe deplin fericită pentru că Cristi Borcea nu îi este alături, Valentina Pelinel se gândește la viitor și la faptul că toate aceste lucruri se vor rezolva cât de curând. Săptămâna trecuta a primit o veste extrem de bună, cum că Borcea ar putea fi eliberat condiționat și, astfel, și-ar putea crește împreună fiul. Mai mult, Valentina a vorbit și despre al doilea copil și spune că și-ar dori, în viitor, să rămână din nou însărcinată.

„Da, de ce nu. Dacă vrea Dumnezeu, mi-ar plăcea la un moment dat. În viitor, dacă mă întrebi dacă aș mai vrea sau nu copil, o să îți spun că da. Mi-a plăcut pe timpul sarcinii, am mâncat, m-am îngrășat, dar m-am simțit extrem de bine', a spus Valentina la emisiunea „Refresh by Oana Turcu', la Antena Stars.

Citește și: Din nou probleme în paradis? Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au pozat într-o ipostază hot, însă un detaliu a atras atenția

Vedeta este foarte mândră de fiul ei Milan și încearcă să îi facă toate poftele atât cât este posibil.

„E foarte greu să îți refuzi copilul. Ca mamă simți cum trebuie să faci și trebuie să păstrezi limite să faci totul echilibrat. Să fie o cale de mijloc. Nici să îi pui pe masă tot ce își dorește, doar când e mic, în primul an, că ar fi culmea să aibă restricții, dar nici să nu îi dai nimic că nu ai avut tu. E mămos și lipicios și e foarte sensibil și bun. Când mănâncă el dă la toată lumea. Are un suflet foarte bun', a mai spus Valentina.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter