Din nou probleme în paradis? Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au pozat într-o ipostază hot, însă un detaliu a atras atenția

Publicat pe

În ultimul timp s-a tot scris despre problemele din relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan și s-a spus chiar că cei doi s-ar fi despărțit. Acum, românca și iubitul ei milionar par să fii revenit la sentimente mai bune, însă un alt detaliu atras atenția tuturor și a generat din nou multe întrebări.

După ce presa tabloidă a lansat bomba cum că Mădălina Ghenea și Matei Stratan și-ar fi spus adio după doar un an de relație și un copil împreună, actrița a vrut să lămurească zvonurile, însă nu cele legate de despărțire, ci cele legate de faptul că și-ar fi părăsit fetița de doar 6 luni.

La scurt timp, Mădălina a părăsit căminul conjugal din București și a plecat împreună cu fiica sa și mama ei în Italia, fără iubit, ceea ce a generat și mai multe speculații legate de ruptura de iubitul milionar.

Vezi și: 24 de întrebări neobişnuite cu Simona Pătruleasa – Vezi care este cel mai mare regret al ei

Însă apele s-au liniștit când, cu ocazia galei AMFar de la Milano, Mădălina s-a fotografiat alături de Matei. Dar ce se întâmplă acum?

După acele dovezi de iubire, timp de două săptămâni Mădălina nu a mai postat nimic legat de iubitul ei, ci, mai mult, a șters toate pozele pe care le-a făcut împreună cu el la Milano, ștergând, astfel, și dovada împăcării. Nu știm încă care a fost motivul acestei decizii controversate, însă, acum, a postat din nou o fotografie cu Matei Stratan la Milano în care el o ia în brațe, iar ea își înfășoară picioarele în jurul taliei lui, semn că pasiunea încă există, toată scena petrecându-se în fața unui hotel.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter