Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat deja împreună, după ce s-au îndrăgostit la Ferma? Detaliul care i-a dat de gol

Publicat pe

Se pare că Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat deja împreună, la puțin timp după ce s-au îndrăgostit la Ferma. Cei doi au continuat relația și după ce s-au încheiat filmările pentru emisiunea de la Pro TV și sunt foarte fericiți împreună, chiar spre surprinderea lor pentru că niciodată nu și-au închipuit că vor ajunge aici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de o lună, Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat la filmările pentru Ferma și unii au spus că este doar o regie. Ei bine, a fost cât se poate de reală apropierea dintre ei și au continuat și afară povestea de dragoste. Recent, au fost suprinși împreună, pe stradă, iar ultimele postări de pe Instagram par a trăda faptul că s-au mutat deja împreună. Chiar dacă nu au făcut încă acest pas, este clar că sunt extrem de apropiați.

În weekendul care a trecut, George Burcea le-a avut la el pe Clara și Elle, fetițele lui și ale Andreei Bălan. Actorul a postat pentru fani diverse fotografii și clipuri care au arătat modul în care și-a petrecut timpul cu ele, dar și ce feluri de mâncare le-a preparat. Printre altele, George a gătit și chiftele. Sau pârjoale, așa cum le numesc moldovenii.

Citeste si: Andreea Bălan, primele declarații despre logodna cu Tiberiu Argint: „Sunt foarte fericită'

Ulterior, Viviana, care și-a petrecut weekendul cu fetele, în oraș, a postat și ea aceeași farfurie cu chiftelele gătite de George. După ce le-a arătat fanilor ce a mâncat în oraș, bruneta a completat meniul cu încă o poză. „Ah, era să uit! Am mâncat și aceste pârjoțuțe făcute de un moldovean adevărat!”, a scris Viviana pe Instagram, pe fotografia cu pricina.

Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat deja împreună, după ce s-au îndrăgostit la Ferma? Detaliul care i-a dat de golViviana Sposub și George Burcea s-au mutat deja împreună, după ce s-au îndrăgostit la Ferma? Detaliul care i-a dat de gol

Se pare că George Burcea are intenții serioase cu Viviana Sposub, mai ales dacă se ia în considerare răspunsul dat de actor privind o posibilă nuntă cu frumoasa coprezentatoare de la Vorbește Lumea.

Într-o discuție din care umorul nu a lipsit, George Piștereanu l-a întrebat pe George Burcea: „Îți pui pirostriile?’. Răspunsul oferit de actor a fost total neașteptat, dar hotărât: DA. Glumele au mers mai departe la Ferma, Piștereanu precizându-i că ar dori să vină la nuntă alături de Anna Lesko.

Citeste si: Cum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma

„E o fată pe care este nevoie să o iubești”

George Burcea a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale, Viviana Sposub, mai ales după sărutul pe care și -au dat la plecarea sa în tabăra Bandiților.

„Noi nu am vorbit nimic. Despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit să fac aici un tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să-mi rezolv treburile pe care le am și apoi să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu. Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi„, a declarat George Burcea, după sărutul cu Viviana Sposub.

Întrebat dacă în momentul în care va ieși din Ferma, o va căuta pe Viviana Sposub, George Burcea a dat un răspuns sigur: „Absolut. Pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care le voi căuta„.

Și a căutat-o! Nu demult, cei doi au fost suprinși sărutându-se pe stradă.

Citește și: George Burcea, primele declarații după sărutul cu Viviana Sposub, la Ferma: „Îmi place foarte mult, nu este o fată de rănit”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter