Cristina Tamaș, fosta concurentă de la Mireasa pentru fiul meu, este însărcinată. Tânăra e transformată complet

Publicat pe

Cristina Tamaș, una dintre fostele concurente de la Mireasă pentru fiul meu, a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Fosta concurentă a dat vestea printr-un gest extrem de emoționat, iar ea și soțul său au fost copleșiți de mesajele de felicitare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Crina Cristina Tamaș și soțul ei, Sorin Secuianu, sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Iar astăzi, fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu a împărtășit cu apropiații și fanii minunea pe care o trăiește.

Ea a publicat pe Instagram ecografia în care se observă bebelușul, așezată pe o inimă formată din petale de trandafir roz.

Citeste si: Cum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma

Cei doi au primit multe felicitări de la fani:

Cristina Tamaș, fosta concurentă de la Mireasa pentru fiul meu, este însărcinată. Tânăra e transformată completCristina Tamaș, fosta concurentă de la Mireasa pentru fiul meu, este însărcinată. Tânăra e transformată complet

 Felicitării, Criss! Te pup mult!', Săa dea Dumnezeu să vă trăiască, mult succes în dragoste și sănătate, te pup cu drag!' și Wow! Felicitări și sarcină ușoară' sunt doar trei dintre postarea emoționantă făcută de viitoarea mămică pe contul ei oficial de Instagram. Mulțumesc!!! Vă pup', a scris Cristina Tamaș într-un comentariu.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner:„Trăiesc doar ce are sens total pentru mine’/ EXCLUSIV

Cristina a devenit soția lui Sorin Secuianu pe 21 august. Viitoarea mămică a participat la Mireasă pentru fiul meu în sezonul cu numărul cinci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter