Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: "Florin este tăiat tot. Era să-l omoare"

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă au fost bătuți cu bestialitate, acum câteva luni, de locatarii clandestini ai unui teren în care doreau să investească! Iar aceasta n-a fost singura problemă a celor doi soți…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă au fost bătuți, cu bestialitate, în timp ce încercau să pătrundă pe un teren unde doreau să investească… Acolo au fost însă întâmpinați de niște locatari clandestini, care le-au administrat o bătaie soră cu moartea…

Și bătuți, și cu banii pierduți

Cei doi nu s-au ales doar cu bătaia, ci și cu banii luați, după ce Florin și camilia lui au intenționat să investească în acel teren cu potențial. După investiții costisitoare, dar și după ani buni de plată, soțul brunetei ar fi fost acuzat de fraudă chiar de banca în colaborare cu care ar fi dorit să devină proprietar de drept al terenului…

Acum, după luni bune de de la trauma trăită, dar și de la aflarea adevărului, Brigitte și Florin Pastramă își vor căuta dreptatea în instanță. Cei doi vor să li se restituie terenul cumpărat pe credit pe numele mamei lui Florin.

„Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa. Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște cadastriști acolo, pe terenul mamei lui Florin, dar nu am intrat în casă, deși este terenul lui', a povestit Brigitte, în emisiunea „Brigitte și Pastramă', de la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: "Florin este tăiat tot. Era să-l omoare"Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: "Florin este tăiat tot. Era să-l omoare"

Brigitte și Florin, agresați cu topoare și greble!

În afara pierderii materiale suferite, Brigitte și Florin Pastramă s-au ales și cu traume fizice, după ce locatarii clandestini ai terenului respectiv i-au atacat. Bruneta a povestit că aceștia au tăbărât pe ei cu topoare și cozi de mătură, provocându-le răni grave. În afara pierderii materiale, cei doi soți s-au ales și cu o sperietură soră cu moartea.

„Când stăteam să măsurăm, au ieșit unii cu niște topoare și cu niște greble și ne-au bătut pe toți. Florin este tăiat tot în cap, a fost foarte grav. Ne-au zis să plecăm, că ne omoară, că noi suntem cu escrocherii. Deși familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul ăsta și 11 imobile cu sechestru pe ele de la bancă. Ne-au bătut rău de tot, era să îl omoare, l-au lăsat rău', a mai adăugat Brigitte.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplină

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, marii absenți de la masa de Crăciun! De ce a luat Regina această decizie radicală

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter