Mezzosoprana Andreea Ilie s-a despărțit de Norris Măgeanu, fostul iubit al Corinei Dănilă: "Nici nu ne mai dăm bună-ziua"

Publicat pe

O nouă despărțire în showbiz! Andreea Ilie și Norris Măgeanu și-au spus „adio”, iar lucrurile par să nu se fi terminat într-o notă cordială. Dimpotrivă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni se scria că Norris Măgeanu, fostul soț al Corinei Dănilă, și-a găsit o nouă parteneră. El a fost căsătorit cu actrița și au împreună fetiță, însă s-au despărțit în urmă cu 12 ani. De atunci, Norris a avut relații cu mai multe femei cunoscute din showbizul românesc, de la Lorena, sora modelului Catrinel Menghia, la tenismena Ana Bogdan, cu care a fost logodit.

Cine este Andreea Ilie

Era vorba despre soprană timișoreană pe nume Andreea Ilie, în vârstă de 36 de ani, cu opt ani mai mică decât el. Tânăra este absolventă de conservator și vedetă a Filarmonicii Banatul, și a devenit cunoscută după ce a colaborat la o piesă cu formația Holograf.

S-a spus la vremea aceea că între solistul Dan Bittman și sexoasa brunetă ar fi fost mai mult decât o colaborare profesională. Andreea Ilie cochetează și cu moda, astfel că a defilat în mai multe prezentări de modă, ca manechin, datorită dimensiunilor perfecte.

Andreea Ilie și Norris Măgeanu nu au apucat să-și pună poze pe rețelele de socializare sa să-și oficializeze relația, însă toți prietenii din grupul lor știau detalii despre povestea pe care o trăiau. Nici nu au apucat să se afișeze, că deja s-au despărțit. Cei doi nu ar fi rămas nici măcar într-o relație bună.

Motivul despărțirii

Cei doi nu își mai vorbesc, dat fiind că există zvonuri potrivit cărora despărțirea s-ar fi produs din cauza unei alte femei, o instructoare de yoga.

„Ne cunoaștem, bineînțeles că nu iese foc fără fum, dar asta e în trecut acum.

Nu știu dacă mai are sens să dezvoltăm calitățile lui care i-au făcut loc în viața mea și nici să vorbim despre relația care a fost, având în vedere că, în prezent alergăm în același parc și nici nu ne mai dăm bună-ziua', a spus soprana pentru For Rich Only.

Andreea Ilie: „Ca bărbat, mi-aș saluta fostele iubite”

Andreea Ilie s-a arătat extrem de dezamăgită de coportamentului fostului partener.

„Nu sunt omul reproșurilor, dar cred, totuși, ca bărbat, mi-aș saluta fostele iubite oriunde m-aș afla. Mi se pare decent și de bun gust pentru orice bărbat.

Vorba Mihaelei Rădulescu în cartea «Cum iubesc bărbații»: Bărbatul pierde atunci când nu câștiga nimic. Femeia câștigă atunci când nu pierde nimic', a conchis mezzosoprana.

Ce spune Andreea Ilie despre relația cu Dan Bittman

În legătura cu presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Dan Bittman, Andreea Ilie nu a dorit să ofere prea multe detalii despre subiect, menționând că intenționează să scrie o carte în care va pune punct speculațiilor.

„Nu intrăm acum în detalii, dar am de gând să scriu o carte care va include întâmplările acestea…', a precizat bruneta.

Citește și: Jucătoarea de tenis Ana Bogdan și afaceristul Norris Măgeanu s-au despărțit când toți așteptau nunta!Cei doi erau logodiți de 3 ani

Citește și: Primul soţ al Corinei Dănilă este un prezentator TV celebru:„M-a păcălit și m-a luat de nevastă!' / De ce s-a destrămat căsnicia lor

Citește și: Ștefan Stan a devenit tată!Soția lui a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire:„Am stat foarte mult despărțiți'

Norris Măgeanu s-a despărțit de Ana Bogdan în aprilie

 Ana Bogdan (27 de ani, 92 WTA) și Norris Măgeanu (44 de ani), președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, s-au despărțit în primăvară.

„Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. 

Mezzosoprana Andreea Ilie s-a despărțit de Norris Măgeanu, fostul iubit al Corinei Dănilă: "Nici nu ne mai dăm bună-ziua"Mezzosoprana Andreea Ilie s-a despărțit de Norris Măgeanu, fostul iubit al Corinei Dănilă: "Nici nu ne mai dăm bună-ziua"

Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă. 

E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții’, a declarat Norris Măgeanu, la GSP Live. 

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter