Jucătoarea de tenis Ana Bogdan și afaceristul Norris Măgeanu s-au despărțit când toți așteptau nunta! Cei doi erau logodiți de 3 ani

Publicat pe

Despărțire neașteptată în lumea sportului! Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit, când toată lumea aștepta nunta!

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan și afaceristul Norris Măgeanu s-au despărțit când toți așteptau nunta! Cei doi erau logodiți de 3 aniJucătoarea de tenis Ana Bogdan și afaceristul Norris Măgeanu s-au despărțit când toți așteptau nunta! Cei doi erau logodiți de 3 ani

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan și președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, au pus punct relației, scrie click.ro.

Păreau un cuplu solid și nimic nu anunța finalul relației. Ana Bogdan părea aleasa lui Norris Măgeanu, el însoțindu-și partenera la fiecare turneu și joc de tenis, fără să țină cont de locație.

Cei doi formau un cuplu încă de la începutul anului 2017, iar în aprilie același an au anunțat marea veste că s-au logodit.

„Mulţumesc! Mulţumesc, pentru că îmi aduci zâmbetul pe chipul meu şi pentru că îmi umpli inima de bucurie în fiecare zi. Mulţumesc pentru grijă, mulţumesc, pentru că îmi dai puterea să merg mai departe după fiecare înfrângere, făcându-mă să-mi testez limitele în fiecare zi. Îţi mulţumesc pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, tovarăş de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soţ. Mulţumesc pentru călătorii deasupra norilor, pentru aventuri de neuitat, pentru toate momentele care ne-au tăiat respiraţia şi pentru cele pe care nu le-am trăit încă. Îţi mulţumesc că exişti, că eşti aici, indiferent de ce! Te iubesc şi abia aştept să trăiesc în toţi aceşti ani alături de tine, până când vom ajunge la 80 ţinându-ne de mâini şi zâmbind unul la altul, spunându-ne: «Am făcut-o!» Eşti pe jumătate om, pe jumătate univers. Sunt norocoasă şi recunoscătoare să te am ca omul meu!', a menționat extrem de fericită jucătoarea de tenis.

Din păcate, relația lor s-a încheiat după mai bine de trei ani, când toată lumea aștepta invitația la nuntă.

Ana Bogdan nu mai poartă inelul de logodnă

Cei doi nu au făcut un anunț public, însă potrivit spuselor prietenilor comuni celor doi, ei și-ar fi spus adio în jurul datei de 27 martie. În plus, de remarcat ar fi că Ana Bogdan a șters toate fotografiile în care apărea și Norris, iar el și-a actualizat statusul la Facebook din 'într-o relație' în 'singur'.

Totodată, cea mai concludentă dovadă ar fi că Ana Bogdan nu mai poartă inelul de logodnă, de care nu se despărțea nici măcar în timpul meciurilor sau când se antrena la stadionul Tineretului alături de Jaqueline Cristian. Într-o fotografie postată pe Instagram pe data de 8 aprilie se poate observa foarte clar că vedeta nu mai are inelul de logodnă pe deget.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter