Răzvan Fodor a avut nevoie de tratament pentru astm, la Asia Express. Medicii au reușit să îi țină boala sub control, în timpul show-ului

Publicat pe

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Deși cursele și misiunile i-au pus de multe ori în încurcătură, cei doi au făcut față cu brio fiecărei probe

Răzvan Fodor a avut nevoie de tratament pentru astm, la Asia Express. Medicii au reușit să îi țină boala sub control, în timpul show-uluiRăzvan Fodor a avut nevoie de tratament pentru astm, la Asia Express. Medicii au reușit să îi țină boala sub control, în timpul show-ului

Puțini sunt însă, cei care știu că prezentatorul tv suferă de astm și a avut nevoie de tratament, pentru a putea ține boala sub control, la Asia Express.

Astfel că, viața lui Răzvan Fodor nu a fost pusă în pericol în timpul show-ului de la Antena 1. El a măsturisit că are mereu la el o soluție infectabilă cu adrenalină, în caz de urgență majoră.

'Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a povestit Fodor, potrivit Spynews.

Citește și: Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3! Au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro!

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. red. Boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine', a mai spus acesta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter